Avertisment MAE pentru românii care călătoresc în Grecia! O grevă generală a paralizat țara

Probleme pentru românii care plănuiau o vacanță târzie în Grecia! Ministerul Afacerilor Externe tocmai a avertizat toți cetățenii din țara noastră că sectorul public din Grecia este paralizat din cauza unei greve generale. Protestatarii au ieșit prin mai multe orașe mari, printre care și capitala țării, Atena.  

Avertisment de călătorie în Grecia / foto: Pixabay
Avertisment de călătorie în Grecia / foto: Pixabay

Probleme pentru românii care plănuiau o vacanță de toamnă în Grecia! Ministerul Afacerilor Externe tocmai a avertizat toți cetățenii din țara noastră că sectorul public din Grecia este paralizat din cauza unei greve generale. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, protestatarii au ieșit prin mai multe orașe mari, printre care și capitala țării, Atena. Din păcate, dacă aveați plănuite câteva zile de relaxare în această țară, mai ales în capitală, sau în Salonic, veți întâmpina destul de multe probleme, din cauza grevei.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a precizat că românii care urmează să tranziteze Grecia, sau chiar să călătorească în această țară, pe data de 21 septembrie, trebuie să știe faptul că sindicatele elene au anunțat o grevă generală în sectorul public. Se pare că acest gest vine ca răspuns la un nou plan legislativ care va afecta domeniul muncii. Se pare că mai ales românii care urmau să meargă în Grecia cu avionul vor avea probleme, deoarece urmează să fie afectată activitatea aeroportuară, din cauza faptului că la grevă vor participa și controlorii de zbor. Iar în privința transportului public, acesta va funcționa dar între orele 09:00 și 21:00.

Avertisment MAE pentru românii care urmează să călătorească în Grecia

Pe lângă problemele logistice provocate de grevă, românii care se află în Grecia în această perioadă trebuie să știe că sunt proteste în orașe importante, cum ar fi Salonic, Patras, Chania, iar, nu în ultimul rând, capitala Atena.

Ministerul Afacerilor Externe a sfătuit românii care au întrebări despre posibilele anulări ale zborurilor de pe data de 21 septembrie, să contacteze companiile de zbor pentru a afla mai multe detalii despre situația actuală. De asemenea, pentru diferite probleme, românii pot contacta ambasada și consulatele române din Grecia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net