O bătrână de 80 de ani din Argeș a fost sechestrată și abuzată de un necunoscut. Ce îi promisese bărbatul

Un caz tulburător a lăsat fără cuvinte întreaga țară! Polițiștii au intervenit în forță pentru a prinde un bărbat care a sechestrat și abuzat o bătrână în vârstă de 80 de ani, pe care o ademenise în gospodăria lui sub pretextul unei oportunități de muncă, pretinzând că vrea să o angajeze pe bătrână pentru a culege prune.

Bărbatul a pretins că vrea să o angajeze pe femeie să culeagă prune
Bărbatul a pretins că vrea să o angajeze pe femeie să culeagă prune

Întreaga țară a rămas șocată după ce s-a aflat despre un caz șocant care a avut loc în județul Argeș! Se pare că polițiștii au intervenit în forță pentru a prinde un bărbat care a sechestrat și abuzat o bătrână în vârstă de 80 de ani, pe care o ademenise în gospodăria lui sub pretextul unei oportunități de muncă. Acesta ar fi pretins că vrea să o angajeze pe bătrână pentru a culege prune.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, bătrâna nu îl cunoștea pe bărbat, înainte ca acest incident terifiant să aibă loc. Acesta ar fi abordat-o, dorind să o angajeze pentru a culege prune, însă odată ce aceasta a ajuns în gospodăria acestuia, s-a dovedit că bărbatul avea cu totul alte intenții, care au șocat o țară întreagă. Acesta a atacat-o pe bătrână, apoi a violat-o, iar după ce femeia a fost nevoită să treacă prin acest chin, agresorul a mai sechestrat-o la el acasă, vreme de câteva ore.

O femeie de 80 de ani a fost sechestrată și violată în Argeș

Conform informațiilor disponibile, se pare că bătrâna locuiește în comuna Moșoaia, din județul Argeș. Aceasta ar fi anunțat autoritățile despre calvarul prin care a trecut la câteva zile după ce incidentul a avut loc. Imediat ce autoritățile au aflat despre cele întâmplate, au pornit în forță pentru a identifica și prinde făptașul.

Din fericire, se pare că autoritățile au reușit să identifice autorul acestei fapte șocante, pe care l-au și arestat. Conform informațiilor disponibile, acesta este recidivist, fiind trimis la închisoare pentru lovitură cauzatoare de moarte. Acum, el a fost reținut pentru viol și lipsire de libertate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net