Horoscop săptămâna 22-28 septembrie. Două zodii au probleme în relație, dar și cu banii, iar un nativ își găsește sufletul pereche

Horoscopul pentru săptămâna 22-28 septembrie anunță schimbări importante în iubire, bani, sănătate, dar și la locul de muncă pentru câțiva dintre nativi. Toamnă își intră în rol, iar unele zodii gestionează dificil această perioadă.

Horoscop săptămâna 22-28 septembrie
Horoscop săptămâna 22-28 septembrie

Horoscop pentru săptămâna 22-28 septembrie 2023 

Berbec

Zona de sănătate e vulnerabilă, așa că, vă recomand concediu, relaxare, odihnă. În plus, sunteți cam in flexibili în comunicare și în acțiuni, astfel încât dialogul poate fi destul de dificil și pentru cei dragi și pentru partenerii de afaceri. Mulți nativi pot fi mai pretențioși, pedanți nu numai în raport cu ceilalți, ci și cu ei înșiși. Da, acest lucru va permite să faceți față cu ușurință muncii minuțioase și complexe care necesită atenție, dar în același timp, căutarea perfecțiunii poate face viața dificilă pentru cei care lucrează sub conducerea voastră. Prin urmare, nu va fi ușor să mențineți o relație uniformă.

Aceasta este, de asemenea, o perioadă nepotrivită pentru începerea de noi proiecte, pentru semnarea unor contracte și tranzacții financiare importante, deoarece există pericolul superficialității, fără a lua în considerare nuanțele importante, inclusiv cele juridice.

Taur

Trebuie să depășiți obstacolele din cale pentru că o să întâmpinați rezistență din partea conducerii sau a reprezentanților generației mai în vârstă. Va fi nevoie să vă croiți drum printre spini până la înălțimea lor, așa că trebuie să fiți atenți la cuvinte, la declarații, astfel încât să nu provocați conflicte și să nu adunați tensiuni în mediul apropiat.

Va fi greu să vă îndepliniți obiectivele, puteți întâmpina multe obstacole, restricții, parțial datorită faptului că va trebui să vă angajați în activități complet noi și necunoscute. Ca urmare, este posibil să existe multe discuții, conflicte nemulțumire.

Unii ar putea să plece într-o călătorie și să comunice mult. Alții vor fi obligați să se supună circumstanțelor. Activitățile sociale și politice se vor dezvolta cu succes și vor fi implementate.

Gemeni

Ideile voastre s-ar putea dovedi a fi total rupte de realitate, iar pentru implementarea lor vor trebui schimbate multe în minte, căci alții s-ar putea să nu le aprobe și va trebui sa vă reorientați. În orice caz, perspectivele vor fi bune și, chiar dacă ideile vă sunt înaintea timpului, totuși ele pe viitor pot aduce faimă sau venituri bune. Așa că, țineți-le la naftalină!

Da, puteți avea venituri suplimentare, propuneri de afaceri neașteptate și care s-ar putea dovedi a fi promițătoare. Dar la fel de adevărat e că va trebui să munciți din greu pentru a le pune în aplicare. În același timp, ideile noi pot distrage atenția de la planuri vechi, de la promisiuni făcute altădată, astfel încât va trebui să alegeți să vă ocupați întâi de cazurile prioritare. Și ar trebui să fiți mai diplomați, mai ales cu persoanele de care depindeți. Veți fi predispuși la franchețe exagerată, la impulsivitate, fără să vă gândiți la consecințe.

Rac

În prim plan apar comunicarea, gândirea şi educaţia care provine din procese pe termen scurt. Apar schimbări pe aceste sectoare, vă faceţi planuri dar, dacă nu le şi puteţi implementa rapid, vă puteţi aştepta spre sfârşitul perioadei la răzgândiri sau repoziţionări, informaţii noi care vă modifică schema de acţiune iniţială.

Vă decideţi să faceţi specializări de câteva zile sau chiar ore, sunteţi mult mai conştient ori vi se atrage atenţia că ar fi indicat să acordaţi mai multă atenţie vocabularului şi modului cum folosiţi anumite expresii. Aveţi şanse de la partea juridică, de aspecte de etică sau de oameni de la distanţă care vă oferă avantaje din start. E nevoie să nu exploataţi ajutorul primit şi să vă menţineţi integritatea, fără să apelaţi la trucuri din aceste sfere. Perioada nu e potrivită pentru odihnă, relaxare deoarece lucrurile se aglomerează și sunt multe de făcut.

Încercaţi să nu lăsaţi prea multe la voia întâmplării, să anticipaţi cât se poate evoluţia unor proiecte şi să aveţi pregătite variante de rezervă. Este bine să jonglaţi şi să iniţiaţi rapid ce vă propuneţi, pentru a nu vă suprapune cu nevoia de sprijin a partenerului.

Leu

Reputaţia depinde foarte mult acum de persoanele cu care vă asociaţi. Protectorii, mentorii sau profesorii sub orice formă vă pot ajuta sau la fel de bine vă pot aduce defavoruri. Va fi nevoie să vă gândiţi cum să gestionaţi aceste avantaje sau dezavantaje, să intraţi în forul interior şi să faceţi liste cu puncte pro şi contra pentru a vedea care sunt paşii următori pe care să îi urmaţi.

Sunteţi puşi în faţa unor dileme, vă confruntaţi cu întrebări la care răspunsul e indicat să fie simţit, să ascultaţi părerea celor pe care vă bazaţi de obicei dar răspunsul final să fie dat după propria intuiţie şi simţire. Aveţi de făcut alegeri, sunteţi cumva forţat să vă bazaţi pe primul instinct şi mai mult pe forţele proprii.

Revizuiţi atitudini, relaţii, vedeţi pe cine vă bazaţi şi, dacă e nevoie să ajustaţi măsura ajutorului cerut sau aşteptat, poate e momentul să vă desprindeţi şi să mergeţi pe cont propriu mai mult, să folosiţi ce aţi învăţat până acum. Starea de sănătate vă este menţinută de exteriorizarea emoţiilor.

Horoscop 22-28 septembrie 2023

Fecioara

Distracţia, activităţile creative şi de relaxare, de amuzament sau chiar cele speculative doar de dragul grupului de prieteni ar trebui să fie cap de listă pe agendă. Faceţi pe plac colegilor, partenerului şi încercaţi să aduceţi un plus de armonie în toate relaţionările de acum şi cel mai important faceţi-vă pe plac.

Petreceţi timp cu cei dragi şi încercaţi să includeţi partenerul în programul cotidian, să îl faceţi să simtă că e important pentru voi. Poate fi moment favorabil să revizuiţi unele detalii din rutina zilnică, din terapiile urmate, să faceţi mişcare altfel, să discutaţi cu specialişti noi care să vă ofere şi alte viziuni sau să adauge informaţii la ceea ce ştiţi deja. Discutaţi cu cei din jur legat de ce aţi putea să îmbunătăţiţi în propriul comportament şi învăţaţi din critica constructivă. Nu uitaţi să plătiţi la timp facturile!

Cu toate acestea, unele dintre activitățile din culise, precum și secretele voastre pot fi dezvăluite. Credulitatea excesivă vă poate împinge în mâinile escrocilor, așa că trebuie să fiți atenți atunci când pregătiți documente, ca să nu vă dezvăluiți cui nu trebuie planurile

Balanța

Această perioadă se poate dovedi a fi de succes pentru activitățile profesionale și sociale și norocul vă va susține. Veți avea atunci o săptămână favorabilă pentru creativitate, invenție, activitate științifică.

Puteți comunica mult, puteți face excursii interesante și obține o mulțime de impresii plăcute și informații importante. E momentul pentru dobândirea de noi cunoștințe, senzații de neuitat, schimbări importante ale lumii interioare, astfel încât această perioadă va fi amintită ca una dintre cele mai strălucitoare și mai active pe tot parcursul anului. De asemenea, prietenii și cunoscuții pot oferi suport în timp util.

Afacerile profesionale vor urca și, deși va trebui să lucrați mult și din greu, îmbunătățirea situației financiare și sociale va fi un bun stimulent. Vă veți simți mai fericiți și veți avea mai mult succes, va exista armonie în relațiile afective și mulți veți avea perspective pozitive în viața personală. Este posibil să cunoașteți pe cineva interesant în timpul călătoriei sau prin intermediul prietenilor.

Scorpion

Puteți avea mai mult succes, căci vor exista șanse mari să vă îmbunătățiți situația financiară, să investiți în proiecte noi și să vă arătați perspicacitatea în afaceri. Veți putea rezolva lucruri din trecut, elimina problemele și puteți scăpa de ceea ce vă blochează de mult timp. Veți fi convingători, fermecători, ceea ce va ajuta să atrageți oameni cu aceeași idee, suporterii de partea voastră, chiar dacă aceasta nu este perioada cea mai potrivită pentru crearea de relații pe termen lung.

E suficient însă că acum, patroni și prieteni influenți vă vor ajuta să ieșiți din criză, să rămâneți pe linia de plutire. Puteți deci semna contracte, călători și accepta noi relații promițătoare. Potențialul de viață se va restabili, veți deveni mai optimiști cu privire la ceea ce se întâmplă și veți găsi momente pozitive chiar și în situații dificile.

Săgetător

Profitaţi de începutul acestei perioade pentru a vă organiza atât gândurile, cât şi acţiunile legate preponderent de planificarea concediului de iarna care se apropie, dar nu uitaţi de activităţile profesionale care trebuie făcute în ordine pentru a evita să fiţi întrerupţi din relaxare.

Totul va deveni interesant și armonios. Veți putea genera cele mai incredibile și îndrăznețe idei care se vor pune în aplicare în mod activ, iar norocul vă va însoți în acest sens. Trebuie ca atunci să vă discutați planurile, să vă prezentați propunerile la cele mai înalte niveluri, să comunicați cu reprezentanții diferitelor organizații pentru a vă atinge ținta. Puteți găsi susținători care să creadă în ideile voastre și să vă ajute în activitatea depusă pentru obiectivele pe termen lung.

Nu ar trebui totuși uitată prudența, deoarece spiritul rebel, înclinația spre aventuri s-ar putea revărsa uneori și riscați să vă treziți în situații dificile, în special în relațiile cu partenerii, ori afaceri sau de căsătorie. Există și o mare probabilitate de pierderi, mai ales dacă veți exagera cu dorința de a face impresie altora, adică de a vă da mare.

Capricorn

Nu veți fi scutiți de lecții în relații, existând capacitatea de compromis. Nu căutați să stați la conducerea navei familiale, ci mai curând încredințați acest rol celuilalt partener, căci acum aceasta este cea mai înțeleaptă decizie. În general, atenția va fi canalizată spre aspectele de uz casnic, aspecte care nu au fost rezolvate înainte și acum chiar necesită asta. Există lucruri care vă readuc practic cu picioarele pe pământ.

Iubiții aflați într-o relație neoficială pot să se certe brusc, iar principala cauză a conflictului va fi gelozia, precum și anumite aspecte ale planului financiar. Diplomația, abilitatea de a face o pauză și de a rămâne tăcuți, chiar dacă inima bate cu nerăbdare, este cel mai bun lucru de făcut. A dovedi că aveți dreptate, nu va reuși, iar orice conflict va agrava situația Influența părinților este de asemenea nedorită. Ei pot avea propria părere asupra vieții în general și asupra situației voastre în particular, iar acest lucru nu coincide neapărat cu a voastră.

Vărsător

Vă puteţi preocupa de idei de modificare în casă ori chiar vă bate gândul să vă mutaţi, iar la serviciu responsabilităţile vă apasă ori şeful nu vă apreciază meritele la justa valoare. Vă sunt favorabile călătoriile făcute în interes de serviciu, aducând rezultate încurajatoare în special celor care au afaceri.

În cuplu vor fi momente în care lipsa de cooperare se va resimţi acut, dar este indicat să nu luaţi nicio măsură radicală pentru că îl iubiți. Natura eventual acum certăreaţă a partenerului vă poate face să vă simţiţi dezamăgiţi şi frustraţi, cel puţin în primele 2 zile ale perioadei. Puteţi avea alte preocupări, cum ar fi cele de schimbare a decorului la domiciliu, iar pe lângă asta vă puteţi face planuri aşa încât visele voastre să poată capătă conturul realităţii.

Pești

Aveţi ocazia să faceţi un pas mare înainte dar vi se cere multă agilitate, rapiditate. Nu aveţi timp să vă destăinuiţi planurile, e moment de acţiune sub impuls şi să fiţi pregătit ca atunci când vine momentul să ştiţi că nu mai e nevoie să cereţi informaţii sau sfaturi, ci doar să faceţi o mişcare.

Ritmul impus e intens şi planul mental la un moment vă poate juca feste datorită preaplinului şi tensiunii. Pe acest fond vă poate scădea şi imunitatea, vă treziţi că răciţi şi asta nu va face decât să vă încetinească sau să vă oprească din ascensiunea vizată. Trebuie să vă oferiţi timp să vă reîncărcaţi bateriile, de preferat în cămin sau prin oamenii dragi indiferent că în ziua respectivă aţi avut parte de succes sau eşec.

Fiţi activistul propriilor planuri, depuneţi eforturi spre a le materializa dar să puneţi mereu în balanţă costul. Nu e cazul să pierdeţi partenerul sau relaţii de colaborare care au fost şi sunt fructuaose doar pentru că voi aveţi ambiţii sau idei despre cum ar trebui să avansaţi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
chiftele pexels jpg
Beyonce  sursa   Shutterstock jpg
horoscop webp
horoscop 17 martie webp
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
varza a la cluj jpeg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net