Care este gustarea preferată a Regelui Charles. E formată dintr-un ingredient banal

#Casa Regală a Marii Britanii

Având în vedere luxul pe care îl are la dispoziție, poate că ne imaginăm că preparatele care ajung în farfuria Regelui Charles sunt unele extrem de exotice și de complicate. Ei bine, lucrurile nu stau deloc așa, iar gustarea favorită a suveranului englez este una pe care fiecare dintre noi o consumă destul de des!

Regele Charles este un mare fan al oului fiert / foto: Getty Images
Regele Charles este un mare fan al oului fiert / foto: Getty Images

Potrivit celor de la hellomagazine.com, fostul manager al echipei culinare galeze, care a gătit pentru Regele Charles, Graham Tinsley, a dezvăluit care sunt obiceiurile culinare ale actualului suveran de la Londra. Iar, potrivit acestuia, se pare că monarhul preferă o gustare extrem de banală!

Mai precis, Regele Charles ar fi un mare fan al simplului ou fiert! Însă, acesta are o anumită preferință pentru modul în care îi sunt servite ouăle, care ne-ar putea surprinde pe mulți dintre noi! Graham Tinsley a povestit că regele preferă ouăle extrem de moi, care au fost fierte doar 2 sau 3 minute. Se pare că această gustare nu lipsește niciodată din meniul lui Charles!

Iar pentru a pune lucrurile în perspectivă, un ou moale obișnuit trebuie fiert cam 5 minute, deci ne putem imagina cât de moi trebuie să fie cele servite regelui!

Gustarea favorită a Regelui Charles

„Regele Charles cere un ou fiert curățat și acoperit de frunze de salată”, a mărturisit Graham Tinsley. „Apoi, el pisează salata în ouă și face un dressing destul de asemănător cu maioneza”, a mai spus bucătarul. De altfel, se pare că suveranul englez cere o salată la absolut fiecare fel de mâncare pe care îl cere.

Iar atunci când vine vorba despre produse care nu sunt pe placul regelui, se pare că acesta are câteva lucruri pe care nu le vrea niciodată la masă. Mai precis, ar fi vorba despre ciocolată, cafea, dar și usturoi, așa că bucătarii săi sunt atenți să nu le folosească la preparatele pe care le servesc regelui. „Trebuie să fim atenți la aceste lucruri atunci când îi pregătim meniul”, a mai spus Graham Tinsley.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net