Care este vârsta ideală pentru a te căsători și a avea cel mai bun mariaj?

O mare parte a oamenilor, în special femeile, au multe îndoieli cu privire la viitorul lor romantic și se întreabă adesea despre vârsta ideală pentru a se căsători.

Între 25 și 32 de ani este ideal să te căsătorești. Foto: Click.ro
Între 25 și 32 de ani este ideal să te căsătorești. Foto: Click.ro

Sunt multe cupluri care s-au întrebat care este vârsta ideală pentru a se căsători și a avea un mariaj bun. Se pare că există un studiu care răspunde la această întrebare necunoscută pe care și-o pun o mare parte a oamenilor. Este binecunoscut faptul că, căsătoria este o cotitură în viața fiecărei ființe umane, deoarece este un drum nou, în doi. 

O mare parte a oamenilor, în special femeile, au multe îndoieli cu privire la viitorul lor romantic și anume că deseori se întreabă despre vârsta ideală pentru a se căsători și a avea cel mai bun mariaj fără a fi nevoiți să se despartă din cauza unui val de conflicte în dragostea lor.

Aceasta este vârsta ideală pentru a te căsători și a avea cel mai bun mariaj

Potrivit unui studiu realizat de sociologul american Nicholas Wolfinger, profesor la Universitatea din Utah, acesta a subliniat că dacă există o vârstă ideală pentru a te căsători și a avea un mariaj bun, aceasta este în intervalul între 25 și 32 de ani. El a analizat problema, dezvăluind niște numere uimitoare. Potrivit acestuia, rata divorțurilor crește cu 5% atunci când persoanele căsătorite au peste 32 de ani.

Din acest motiv, expertul asigură că cel mai bun interval de vârstă pentru a te căsători este între 25 și 32 de ani, pe baza analizei datelor demografice naționale. Cu toate acestea, în timp ce rata divorțurilor crește atunci când cuplurile se căsătoresc și au vârsta peste 32 de ani, asta nu înseamnă că este mai înțelept să te căsătorești de tânăr. Cercetătorul a explicat că lipsa de maturitate a cuplurilor tinere și lipsa mijloacelor economice duc mai frecvent la separare.

Studiul a fost realizat între 2006 și 2010, așa că dacă te-ai căsătorit ulterior cu partenerul tău când aveai peste 33 de ani, nu trebuie să-ți faci griji. În plus, trebuie luat în considerare faptul că aceste rezultate vin în urma unui studiu și nu reflectă cazuri individuale. Amintiți-vă că pentru ca o relație să dureze, cel mai important lucru este să mențineți o căsnicie puternică.

Important este să nu intrați în panică dacă vă căsătoriți înainte sau după această categorie de vârstă. Nu avem formula magică pentru ca o căsnicie să funcționeze, dar ceea ce este clar este că este important să ne ținem promisiunile și să menținem pasiunea, pentru ca relația să rămână intactă și plină de roade bune, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
raisi elicopter prabusit jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net