Case la 500 de euro. Nu e nicio greșeală, vezi în ce localitate din România poți să-ți achiziționezi o locuință la acest preț

Ultima actualizare:

Dacă visul tău este să deții o casă într-un loc cu peisaje spectaculoase, dar nu ai zeci de mii de euro pe care să-i dai pe o locuință, atunci Gherdeal, o localitate din România, ar putea fi exact ceea ce cauți.

Case. Foto: arhiva.
Case. Foto: arhiva.

O ofertă unică: case la prețuri imbatabile

Situat în comuna Bruiu, județul Sibiu, satul Gherdeal se distinge printr-o ofertă unică - case la prețuri extrem de accesibile, uneori chiar sub 500 de euro. Această oportunitate surprinzătoare face din Gherdeal o destinație atrăgătoare pentru cei în căutare de liniște și frumusețe naturală, fără a compromite bugetul.

Cu peisaje care îți taie respirația și atmosfera liniștită a unei comunități autentice, Gherdeal te îmbie la o viață simplă și autentică. Biserici săsești și ortodoxe, școli și case părăsite, toate contribuie la farmecul rural al acestui loc, oferind un cadru pitoresc pentru cei care aleg să își facă aici un cămin.

Casele la Gherdeal necesită renovară

Localnicii spun că prețurile mici ale caselor se datorează stării precare în care se află multe dintre acestea. Cu doar 20-24 de milioane de lei vechi, poți deveni posesorul unei locuințe în Gherdeal. Desigur, această ocazie vine cu un mic dezavantaj - majoritatea caselor necesită renovare. Cu toate acestea, pentru cei care sunt dispuși să investească timp și efort în renovare, aceasta poate fi o oportunitate unică de a obține o proprietate la un preț extrem de redus.

Cu doar opt rezidenți în prezent, din care doar trei sunt sași și cinci sunt români, Gherdeal reflectă realitatea unui sat liniștit și uitat de timp. După exodul sașilor către Germania în anii '90, satul a rămas aproape pustiu, cu mulți dintre locuitori având peste 60 de ani. Cu toate acestea, există semne de revitalizare, cu o pensiune nou deschisă de un fost localnic și unii curajoși din București care își fac aici noul cămin.

Cu trecerea timpului, se vede o rază de speranță pentru Gherdeal. Un fost localnic, acum stabilit în Germania, a investit într-o pensiune, iar o familie din București a ales să-și mute aici viața. Pensiunea oferă turiștilor prețuri accesibile și facilități, inclusiv o piscină, transformând Gherdeal într-o destinație tot mai atractivă pentru cei în căutare de frumusețe autentică și relaxare.

Gherdeal, Sibiu, cu peisajele sale de vis și casele accesibile, poate fi exact locul pe care îl căutai. O lume autentică și liniștită te așteaptă în această bijuterie românească ascunsă printre dealuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net