Incident deosebit de grav în Sibiu. Tavanul unei școli gimnaziale s-a prăbușit peste patru elevi. Copiii sunt la spital

Ultima actualizare:

Incident deosebit de grav la o școală din județul Sibiu. Tavanul unei săli de clasă unde învață copii de gimnaziu s-a prăbușit, miercuri, iar patru elevi au fost răniți. Pompierii au intervenit de urgență. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, două echipaje SMURD dintre care una cu medic și mașina medicului de urgentă.

ambulanta scoala bucuresti 0 jpeg

Incidentul a avut loc la Școala Gimnazială Alămor, din localitatea Loamneș. Patru elevi au fost răniți d ebucățile de tavan prăbușite, iar profesorii au cerut ajutor la 112.

"ISU Sibiu intervine de urgentă la Şcoala Gimnazială Alămor, din localitatea Loamneş acolo unde s-a prăbuşit tavanul unei săli de clasă. La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal şi victime multiple, două echipaje SMURD dintre care una cu medic şi maşina medicului de urgentă. , a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Patru elevi transportați la spital

La momentul prăbușirii tavanului, în sala de clasă se aflau 4 elevi. Echipajele medicale i-au evaluat de urgență. Copiii au vârste cuprinse între 11 și 15, fiind vorba despre două fete și doi băieți. Cu toții sunt conștienți și acuză dureri la membrele superioare și dureri cervicale.Aceștia vor fi transportați la CPU a Spitalului de Pediatrie din Sibiu.

„La momentul prăbușirii în sala de clasă se aflau 4 elevi aceștia fiind răniți ușor. Echipajele medicale i-au evaluat, elevii au vârste cuprinse între 11 și 15, două fete și doi băieți, sunt conștienți și acuză dureri la membrele superioare și dureri cervicale. Aceștia vor fi transportați la CPU a Spitalului de Pediatrie din Sibiu”, anunță reprezentanții ISU Sibiu.

Tragedia de la Odorhei

  Pe 19 decembrie, clădirea internatului Liceului „Imre Pallo” din Odorheiul Secuiesc s-a dărămât, în timpul efectuării unor lucrări, deși înăuntru erau copii. Un adolescent de aproape 18 ani a murit sub peretele prăbușit. Ulterior o altă elevă, surprinsă și ea de zidul căzut a murit la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net