Dezastru la o bancă din România. Un tavan s-a prăbușit peste trei persoane

O intervenție de urgență a avut loc în sucursala AlphaBank din Dej, unde tavanul s-a prăbușit peste mai multe persoane. În acest moment, există cel puțin trei victime identificate.

Tavanul unei bănci din Dej s-a prăbușit / foto: Cluj24
Tavanul unei bănci din Dej s-a prăbușit / foto: Cluj24

Echipele ISU Cluj intervin activ într-o operațiune de căutare și salvare.vPentru a gestiona situația, am mobilizat trei autospeciale, împreună cu o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean și una de la SMURD. 

În ciuda gravității evenimentului, cele trei victime identificate sunt conștiente și cooperează cu echipajele de intervenție. Din cele trei persoane afectate, un bărbat și o femeie vor fi transportați la spital. A treia persoană a refuzat transportul medical.

Această intervenție se alătură altor situații similare, cum ar fi prăbușirea unui acoperiș la o unitate bancară din București, care a avut loc în urmă cu două luni.

Situație aproape similară, întâmplată în Bacău

La începutul lui noiembrie, în județul Bacău, la o fermă agricolă din Stănişeşti, a avut loc un tragic accident de muncă soldat cu decesul a trei persoane, inclusiv proprietarul fermei, după prăbușirea acoperișului unei hale. Atenție, aceste informații pot fi emoționante! Victimele, surprinse sub dărâmături, au fost extrase de echipele de salvare, însă, din păcate, nu au putut fi salvate. Autoritățile desfășoară investigații în acest caz.

În dimineața tragediei, proprietarul halei a solicitat ajutorul a cinci persoane din sat pentru a fixa un stâlp sub planșeu. În podul halei era depozitat porumb, iar din cauza greutății, tavanul s-a curbat. În timp ce bărbații încercau să monteze un element de susținere, planșeul s-a prăbușit brusc, surprinzând proprietarul și încă doi bărbați sub dărâmături.

Restul bărbaților au alertat imediat autoritățile despre accident. Echipele de pompieri și ambulanțele au intervenit rapid, iar primii salvatori la fața locului au fost cei din Stănișești.

Cele trei persoane au fost extrase din sub dărâmături, însă erau în stare inconștientă. Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare.

Se pare că acești bărbați nu erau angajați cu contract de muncă la fermă; aceștia veneau ocazional să ofere ajutor proprietarului.

Poliția a inițiat un dosar penal privind uciderea din culpă, iar procurorii au demarat investigațiile pentru a clarifica circumstanțele acestui accident tragic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net