Fotbalist de top, implicat într-o accident grav de maşină în Italia. Bolidul lui s-a făcut praf

Fotbalistul italian, Mario Balotelli, a fost implicat într-un accident rutier violent din care a scăpat nevătămat. 

Mario Balotelli a avut un accident de mașină / foto: Getty
Mario Balotelli a avut un accident de mașină / foto: Getty

Se pare că pierderea controlului automobilului a condus la impactul cu parapetul care separa cele două sensuri ale șoselei.

Balotelli a refuzat alcooltestul

Imaginile postate pe rețelele sociale arată mașina grav avariată, iar Balotelli, deși pare că a scăpat fără răni majore, a fost văzut fiind condus de la locul accidentului către ambulanță.

Atacantul de 33 de ani, care acum evoluează la echipa Adana Demirspor, a refuzat să se supună testului pentru alcoolemie după accident.

Balotelli, cunoscut și pentru cariera sa la echipe precum Inter Milano, AC Milan, Manchester City, FC Liverpool și Olympique Marseille, are o carieră în fotbalul internațional, cu 36 de selecții în echipa națională a Italiei, Squadra Azzurra.

Ce spune Balotelii despre un eventual transfer la PSG

Mario Balotelli este cunoscut nu doar pentru abilitățile sale fotbalistice, ci și pentru replicile sale memorabile și adesea neașteptate. Recent, a oferit un răspuns interesant când a fost întrebat dacă ar accepta să joace pentru PSG.

Inițial, el a declarat ferm că nu ar accepta niciodată o ofertă de la PSG, având în vedere că a evoluat la Marseille și Nice, spunând că nu ar exista nicio șansă pentru asta.

Cu toate acestea, când a fost întrebat ulterior dacă ar accepta să joace pentru PSG dacă i s-ar oferi un salariu de 10 milioane de euro, Balotelli și-a schimbat imediat părerea.

„Bineînțeles! În acest caz, aș accepta... Pentru 10 milioane de euro aș juca chiar și la echipa fratelui meu”, a spus atacantul, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.  

Un fotbalist problematic

După ce a jucat la Manchester City, Mario Balotelli a fost aspru criticat: „Mario părăsise deja clubul. Ne-am întors din presezon și le-am spus (n.r. – îngrijitorilor): „Acesta este dulapul lui Mario”. Au deschis ușa și au căzut vreo 30 de amenzi pentru parcare. Și un fluturaș de salariu, cu salariul de la club pe o lună, de 120.000 de euro. Mașina i-a fost confiscată de 27 de ori și avea datorii de mii de lire la Consiliul orașului Manchester când a plecat. Cred că clubul a plătit pentru el.

Poliția l-a arestat în prima săptămână la City. Avea vreo 20.000 de euro pe scaunul din față al mașinii. S-a antrenat cu brățări și coliere cu diamante. La un moment dat a venit după antrenament la noi și ne-a spus că și-a pierdut cercelul cu diamante. Costa mai mult de 10.000 de euro, dar nu părea deranjat. L-am căutat prin iarbă în genunchi, dar nu l-am găsit”, a dezvăluit Les Chapman, unul dintre cei mai importanți oameni de la City, potrivit AS.com.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net