Cât costă o noapte într-un loc de vis din România, de Ziua Îndrăgostiților? Prețul a uimit pe toată lumea

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja începem să ne apropiem cu pași repezi de Ziua Îndrăgostiților, iar dacă nu doriți să riscați să nu mai prindeți locuri libere în locația la care visați, cel mai bine ar fi să începeți deja să faceți rezervările! Ei bine, mulți români care își doresc să petreacă această zi specială în Bucovina au rămas uimiți de cât costă o singură noapte aici!

Ziua Îndrăgostiților deja se apropie cu pași repezi / foto: Shutterstock
Ziua Îndrăgostiților deja se apropie cu pași repezi / foto: Shutterstock

Cine nu își dorește o experiență de vis, alături de persoana dragă, de Ziua Îndrăgostiților? Ei bine, pentru mulți români, acest răspuns poate fi unul simplu: portofelul! Cei care doresc să petreacă această ocazie specială în Bucovina au fost surprinși de costurile din zonă, chiar și pentru o singură noapte!

De exemplu, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, se pare că un hotel din Gura Humorului oferă oaspeților toate condițiile pentru o noapte de vis! Flori, șampanie, bomboane, iar camera premium a hotelului vine și cu zonă de living, un șemineu, cât și o cadă ce oferă baie cu spumă. Prețul?

Ei bine, pentru o experiență de vis, românii vor trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 1250 de lei pe noapte!

Cât vor plăti românii pentru o zi de vis

Desigur, în ciuda prețului piperat, nimeni nu poate nega faptul că și condițiile sunt unele pe măsură. Iar nu numai camerele de vis, priveliștea incredibilă, ori aerul curat, reușesc să atragă aici cuplurile! Preparatele delicioase sunt un alt motiv pentru care prețurile din Bucovina pot ajunge la sume atât de mari.

„Am pregătit pentru oaspeţii noştri de Ziua Îndrăgostiţilor un piept de raţă cu sos de mandarine, cremă de ţelină şi păstârnac, fiert în lapte de cocos. De asemenea, vom avea şi o pizza pentru îndrăgostiţii noştri, tot în formă de inimioară, Pizza Casei. De altfel, nu va lipsi niciun desert, tort, cu blat de morcovi şi scorţişoară, cu cremă de migdale şi portocală”, mărturisește, conform sursei citate, o bucătăreasă.

În timpul săptămânii, o căsuță se poate închiria cu 600 de lei pe noapte, în timp ce peste weekend prețul crește la 1.500, pentru minim două nopți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net