Câți bani costă cea mai mică garsonieră din România. Măsoară numai 9 metri pătrați

Dacă ai crezut că doar Cluj-Napoca este cunoscut pentru garsonierele mici, surpriză, site-urile de anunţuri sunt pline cu oferte de locuinţe minuscule şi la Bucureşti. Dacă o garsonieră de 11 metri pătrați a fost „vedetă” în mediul online acum ceva timp, iar o alta de 16 metri pătrați subiect de glumă, de data aceasta, garsoniera are doar 9 metri pătrați!

Câți bani costă cea mai mică garsonieră din România / Foto: Pexels
Câți bani costă cea mai mică garsonieră din România / Foto: Pexels

Cu siguranță, în prezent, toți ne dorim să ne mutăm din casa părintească, însă, din cauza prețurilor foarte mari, majoritatea nu își permit acest lucru. Putem spune, totuși, că au apărut ofertele cu garsoniere (de închiriat sau de vânzare) la prețuri oarecum mai mici, însă tot trebuie să scoți ceva bănuți din buzunar. Așadar, cum ar fi și normal, dacă suma este mai mică, trebuie să te aștepți ca și spațiul în care ar urma să locuiești să fie minuscul.

Cât te costă să închiriezi garsoniera de 9 metri pătrați

Site-urile de anunţuri sunt pline cu oferte de locuinţe minuscule şi în Capitală, iar cea mai celebră este garsoniera de 9 metri pătrați, spațiu cam cât balconul unui apartament mai mare. Din pragul uşii poți vedea întreaga locuinţă, apoi intri într-un hol mic, iar toaleta şi bucătăria sunt la comun. Toate acestea la prețul de 800 de lei pe lună, potrivit informațiilor oferite de Gândul.ro.

Și nu este singurul anunț de acest fel. O altă garsonieră de 10 metri pătrați se închiriază lângă Universitate, dar nu se poate muta momentan nimeni în ea, pentru că este în renovare, dar, totuşi, este scoasă la închiriere pentru 200 de euro pe lună, nemobilată.

Potrivit legii, o garsonieră trebuie să aibă cel puţin 37 de metri pătraţi util, iar garsonierele confort 1, cele mai spaţioase, minimum 25 de metri pătrați. Sub această dimensiune sunt garsoniere confort redus. Dar, din păcate, se pare că nu se mai ține cont de aceste standarde, iar românii sunt invitați să se mute în spații cât balconul unui apartament.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net