Plătește o sumă halucinantă pe lună pentru o garsonieră de doar 9 metri pătrați. Cum trăiește un tânăr în Milano

Chiar dacă a ajuns să coste tot mai mult, nimeni, cu siguranță, nu s-ar gândi că trebuie să scoată din buzunar o sumă exorbitantă pentru a închiria o garsonieră care măsoară doar nouă metri pătrați. Ei bine, acesta este cazul lui Alessandro Cerioni, un tânăr în vârstă de 24 de ani, care studiază Inginerie fizică și este înscris la doctorat. El a închiriat o garsonieră lângă Porta Venezia, în inima orașului Milano, și plătește un preț destul de piperat pe lună.

Alessandro Cerioni plătește o sumă halucinantă pentru o garsonieră de doar 9mp / Foto: Instagram
Alessandro Cerioni plătește o sumă halucinantă pentru o garsonieră de doar 9mp / Foto: Instagram

Cât plătește pe lună pentru chirie

Alessandro Cerioni, în vârstă de 24 de ani, studiază Inginerie fizică și este înscris la doctorat. El a fost nevoit să își găsească o casă în douăzeci de zile, așa că a ajuns să închirieze o garsonieră, situată la etajul șase, în mansarda unei clădiri lângă Porta Venezia, în inima orașului Milano, Italia. Însă, pentru un spațiu mic, garsoniera măsurând doar nouă metri pătrați, tânărul a mărturisit că trebuie să scoată din buzunar suma de 650 de euro pe lună. De asemenea, condițiile nu sunt, evident, ideale. Patul este aproape de tavan, iar baia este foarte mică, putând să folosească toaleta și să își facă duș fără a fi nevoit să facă un pas.

„A trebuit să caut o casă în douăzeci de zile, așa că am luat ce era acolo. (Patul) este atât de aproape de tavan, încât mă lovesc la cap de fiecare dată când mă trezesc. Și profit de antrenamentul meu în sală pentru a face duș”, a povestit Alessandro Cerioni, potrivit Adevărul.ro.

Totodată, pe lângă suma pe care o dă pentru a plăti chiria garsonierei, cu tot cu utilități și cheltuielile necesare, tânărul ajunge să scoată din buzunar pe lună 1.400 de euro. Dar, se pare că nu va mai locui mult aici, după spusele lui, având de gând să stea într-o cameră single a unui apartament comun din Piazzale Gorini, unde chiria va fi de 630 de euro pe lună, dar, măcar, locuința măsoară 15 metri pătrați.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
maldive freepik jpg
timisoara jpg
calendar ortodox 2020 10 iunie sfantul mucenic timotei episcopul prusiei png
harry și meghan jpeg
shutterstock 529038052 jpg
stop children suicide 2780203 1280 jpg