Garsonieră minusculă, scosă la vânzare în Cluj. WC-ul este într-un loc surpriză

Ultima actualizare:

Este în centrul Clujului, și are doar 16 mp. Este vorba despre o garsonieră care a apărut recent în anunțurile imobiliare din Cluj. Proprietarul a anuțat și prețul, unul deloc mic, iar cine își dorește să devină proprietarul locuinței trebuie să fie destul de înstărit. Garsoniera are ceva cu totul ieșit din comun. Toaleta este ...în dulap.

image

Locuința este dotată cu canapea extensibilă, care are și rolul de pat, are într-un colț un dulap pentru haine. Lângă fereastră se află o masă joasă pe care este așezată o veioză.  În alt colț al încăperii, ușile închise ale unul alt dulap ascund toaleta. Un closet și o chiuvetă foarte mică. În fotografii nu se observă dușul. Nu este clar dacă baia este dotată și cu un duș. Pentru că baia nu sunt geamuri, ușile sunt cu aerisire. 

„Toaleta” se află imediat lângă bucătărie, compusă dintr-o masă. Aragaz nu există.

Din fotografii, se poate observa că proprietatea are interfon.  iar lângă geam o masă joasă.

Prețul cerut de proprietar pentru garsonieră este de 52.000 de euro. Adică prețul unui apartament cu două camere în zonele de periferie din București.

image
dulap jpg
image
image
image

Celebra garsonieră de 11 metri pătrați este tot în Cluj 

În urmă cu un an a devenit celebră garsoniera de 11 metri pătrați, tot din Cluj Napoca pe care proprietarul, la acea vreme voia să o închirieze pentru 200 de euro.

Anunțul postat pe rețelele sociale a adunat un număr record de reacții și comentarii, internauții dând un adevărat spectacol de umor prin comentariile lăsate la anunțul de închiriere.

Într-o săptămână de la anunțul care a devenit subiect de dezbatare în România, proprietarul și-a schimbat intențiile și a scos garsoniera la vânzare pentru suma de 37.499, adică 3.409 euro pe metru pătrat.

Anunțul imobiliar din Cluj a devenit viral pe Facebook și a strâns aproape 50.000 de reacții, 60.000 de comentarii și peste 10.000 de distribuiri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net