O nouă găselniță pe piața imobiliară în Cluj: «garsoniera debara»! Cât este chiria?

Oraş aflat într-o mare dezvoltare şi parcă din ce în ce mai aglomerat, Municipiul Cluj-Napoca oferă spaţii de cazare din ce în ce mai mici. Recordul pare a fi deţinut de o garsonieră de doar 11 metri pătraţi, scoasă la închiriere pentru suma lunară de 1.150 de lei, echivalentul a 230 de euro, după cum informează adevarul.ro.

FOTO: Facebook / Piaţa de Cluj
FOTO: Facebook / Piaţa de Cluj

Garsoniera scoasă la închiriat pe grupul de Facebook Piata de Cluj are o suprafaţă de doar 11 mp, „cât o debara”, aşa cum au remarcat imediat internauţii. Imediat, oamenii au numit-o „garsoniera-debara” sau, şi mai simplu, direct debara.

Citește: Culmea chiriei în Cluj! Garsoniera cu toaletă lângă chiuveta bucătăriei

Ţinând cont de condiţiile oferite, suma este mare chiar şi într-un oraş în care piaţa imobiliară a luat-o razna în ultimii 20 de ani şi în care chiriile şi preţurile apartamentelor rivalizează cu cele din marile capitale europene. În fotografiile postate se vede o cămăruţă minusculă, cât o cutie de chibrituri, aglomerată, în care maşina de spălat este înghesuită lângă dulap şi totul pare a fi o miniatură. Bineînţeles, comentariile ironice nu au întârziat să apară.

Nu rata nici: Cum arată garsoniera pentru care Dorian Popa cere 600 de lei pe noapte

Ce s-a ţinut acolo, cucuruz?”, a întrebat cineva. „La închisoare am avut mai mult loc”, a scris altcineva. „Să închiriezi o debara cu 1.150 de lei şi să zici că ai cheltuieli mici. Păi, boss, chiria e mare!”, a adăugat un alt internaut, conform sursei citate.

Hai să vezi și: A început Târgul Național Imobiliar! Cum arată garsoniera de 10.00 de euro?

Clujul, capitala «țepelor» imobiliare

Clujul a devenit vestit pentru prețurile exorbitante pe care le propune pentru spații de locuit extrem de mici, în care o persoană abia ar avea loc să se miște. În luna iulie, o garsonieră scoasă spre închiriere a generat un val de reacții savuroase printre internauți. Locuința era extrem de mică, astfel că vasul de toaletă se afla chiar în mijlocul bucătăriei, între chiuvetă și cuptorul cu microunde. Prețul pentru a beneficia de acest nivel de «confort» era de 180 de euro pe lună. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea mantea
vouchere pentru energie electrica jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
infidelitate jpeg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
cub mihai traistariu png
cub mașina moș craciun png
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif