Culmea chiriei în Cluj! Garsoniera cu toaletă lângă chiuveta bucătăriei

Încă o garsonieră din Cluj - Napoca face „ravagii” pe internet, după ce proprietarul a pus proprietatea la dispoziția oricui dorește să o închirieze.

Anunțul incredibil a devenit viral. Sursa foto: captură Stiridecluj.ro
Anunțul incredibil a devenit viral. Sursa foto: captură Stiridecluj.ro

Astfel, cămăruța cu pereți spoiți numită pompos „apartament cu o cameră” este amplasată la demisolul unui bloc din cartierul Mărăști. Cum piața imobiliară din Cluj înregistrează niște valori fabuloase, proprietarul „cambuzei” respectă tendințele locale și cere o chirie de 180 de euro pe lună!

Nu sunt acceptați chiriași fumători

Și nu e tot! La capitolul design, acesta a dat dovadă de o creativitate și o inspirație răvășitoare! În fotografia  anunțului se poate observa cum între două blaturi specifice bucătăriei, cu prăjitor de pâine, cafetieră, cuptor cu microunde, chiuvetă și aragaj, tronează, glorios... WC-ul „apartamentului” cu o cameră!

Lângă vasul toaletei, prin spatele căreia trece fix țeava de gaze, e așezat un coș de gunoi. Din imagine lipsește hârtia igienică, ce-i drept. Și nici măcar un pachet cu șervețele de bucătărie nu poate fi observat în vecinătate.

Citește și: Apartamentul de 11mp din Cluj este mare! Cum e viața într-o garsonieră de 7mp

Deasupra, totuși, pe perete, este instalat, măcar, un stingător de incendii. Cu toate acestea, fumătorii nu sunt acceptați de proprietarul antreprenor. Acesta e de acord ca viitorii chiriași să vină, totuși, cu animale de companie.

Reacțiile au fost pe măsură, de la furie, la râs cu lacrimi. Nu știm dacă acest aspect sau faptul că potențialii clienți au dat buzna l-au determinat pe proprietar să șteargă anunțul. Dar cum o asemenea ofertă nu poate să treacă neobservată, internauții au făcut la timp capturi de ecran.

Garsoniera de 11 metri pătrați a făcut istorie

La începutul anului, un alt anunț din Cluj - Napoca, devenea celebru, tot al unei garsoniere, de 11 metri pătrați, în care proprietarul abia avea loc să „articuleze” doi pași. Spațiul, totuși, era dispus diferit, toaleta având un loc bine definit, separat.

Respectivul anunț a fost atât de viral, încât vânzătorul chiar a găsit cumpărător, prețul de achiziție fiind de aproximativ 37.499 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia