Vedetele din România care își vând casele, pe timp de criză

Ultima actualizare:

Perioada actuală este descrisă ca fiind „preludiul” unei noi crize economice, în principal, datorită „valului piroclastic” determinat de pandemie și de războiul din țara vecină, Ucraina.

Găinușă și Gheorghe Gheorghiu își vând casele
Găinușă și Gheorghe Gheorghiu își vând casele

Astfel, două vedete din România au optat pentru obținerea de numerar, prin vânzarea unor proprietăți. Este vorba despre cântărețul Gheorghe Gheorghiu, care își vinde casa din Buftea, județul Ilfov și simpaticul Mihai Găinușă, care a scos la vânzare celebra pensiune din Cheia, „Găinușa de munte”.

Gheorghe Gheorghiu și-a stabilit domiciliul la New York, după ce s-a căsătorit, recent, cu femeia de afaceri Gabriela Băncescu Gheorghiu, explică publicația Money.ro

Casa este pustie, după decesul tatălui artistului

Casa din Buftea a fost locuită și îngrijită chiar de tatăl îndrăgitului cântăreț, iar gândul că imobilul este pustiu l-ar fi determinat pe acesta să scoată casa la vânzare. Într-o postare pe contul personal de Facebook, Gheorghe Gheorghiu a făcut anunțul de vânzare. 

Artistul solicită 350.000 de euro, negociabil, pentru vila cu două etaje, cu 450 de metri pătrați utili, proprietatea având 500 de metri pătrați. „Garaj pentru 2 mașini, cu intrare din stradă, foișor închis, cu utilități, în curte se pot parca 3 mașini, centrală termică nouă pe gaz”, sunt doar câteva dintre caracteristicile enumerate de Gheorghe Gheorghiu.

Citește și: Reacția Oanei Sârbu, după ce Gheorghe Gheorghiu a spus că și-ar petrece o noapte cu ea!

Un alt anunț, cu adevărat surprinzător, este cel lansat de omul de televiziune Mihai Găinușă. Acesta a scos la vânzare celebra pensiune, din Cheia, județul Prahova, unde obișnuia de multe ori să meargă împreună cu familia și cu prietenii, spre surpriza turiștilor găzduiți de vedetă.

Am închis pensiunea, de la 1 ianuarie, imediat după Revelion. A venit criza asta, nu am de unde să mai angajez oameni, nu mai aveam nici cum să plătesc utilitățile”, a argumentat decizia, Mihai Găinușă, pentru Impact.ro

Mihai Găinușă nu a reușit să angajeze personal

Pe un site de anunțuri imobiliare, pensiunea „Găinușa de munte”, din Cheia, județul Prahova, construită în 2007, este scoasă la vânzare pentru suma de 649.000 de euro.

Fiind vorba despre un anunț publicat de un agent imobiliar, care percepe comision de vânzare, este posibil ca suma cerută de Mihai Găinușă să fie mai mică. Suprafața totală a pensiunii este de 564 de metri pătrați, terenul având 6.600 de metri pătrați. 

Citește și: Motivul pentru care Mihai Găinușă nu și-a trimis copiii la școală în România: „Eu îmi doresc un viitor mai bun pentru ei!”

Pensiunea dispune de 14 locuri de parcare și 8 camere, fiind construită lângă pădure.

„La mine, la Cheia, este o localitate mică, n-am mai găsit oameni ca să angajez. Nu țin vilă de familie. Am scos-o la vânzare”, a mai explicat Mihai Găinușă, pentru Impact.ro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net