Reacția Oanei Sârbu, după ce Gheorghe Gheorghiu a spus că și-ar petrece o noapte cu ea!

Artistul Gheorghe Gheorghiu a avut un moment de sinceritate în timpul unei emisiuni TV, fiind protagonistul unor declarații „picante”. Cântărețul a susținut că dacă n-ar fi căsătorit și-ar petrece o noapte cu Oana Sârbu, iar actrița a reacționat la auzul mărturisirii!

Invitat în cadrul emisiunii „La Măruță”, Gheorghe Gheorghiu a acceptat provocarea sosurilor iuți și a răspuns, la un moment dat, unei întrebări incomode! Acesta a declarat că și-ar petrece o noapte alături de Oana Sârbu, dacă nu ar fi căsătorit. 

Citește și: Cum a arătat Oana Sârbu mireasă, la nunta cu Virgil Popescu. Poză de colecție!

Gheorghe Gheorghiu a declarat că ar petrece o noapte cu Oana Sârbu

Interpretul piesei „Unde dragoste nu e nimic nu e” a lansat „bomba”, iar mărturia lui nu a fost trecută cu vederea. „Oana Sîrbu. Este o fată extraordinar de dulce și e specială, mi-a plăcut de ea întotdeauna. Cred că acum află pentru prima dată.”, a spus Gheorghe Gheorghiu în direct, la PRO TV. 

În urma declarațiilor făcute de cântăreț, actrița din „Liceeni” a avut o primă reacție. Oana Sârbu nu s-a arătat deranjată de dezvăluirea lui Gheorghe Gheorghiu, explicând chiar că s-a amuzat atunci când a auzit-o. Mai mult decât atât, aceasta a făcut, la rândul ei, o serie de mărturisiri.

Citește și: Gheorghe Gheorghiu, declarații fără perdea despre relația cu Anca Țurcașiu

Oana Sârbu, prima reacție la adresa spuselor cântărețului

Oana Sârbu a susținut că ea și cântărețul se cunosc de multă vreme și îi leagă tot la fel de multe amintiri. Actrița l-a catalogat pe artist ca având o personalitate sangvină, povestind o întâmplare amuzantă.

Mă amuză ce am auzit. Îl cunosc pe Gigi, de ani de zile, am făcut zeci de spectacole împreună, prin țară. Îmi amintesc de un incident cu un impresar care nu voia să ne plătească și Gigi a alergat cu chitara după el. Era mai sangvin, așa…Vremuri pline de peripeții… Ce să zic?  Multe sunt gândurile oamenilor. Mulțumesc, pentru cele frumoase!”, a declarat Oana Sîrbu pentru ego.ro. 

Gheorghe Gheorghiu, nuntă la 67 de ani

Gheorghe Gheorghiu a făcut de curând declarații la fel de „picante” și despre fosta lui parteneră, Anca Țurcașiu. În prezent, artistul e căsătorit cu o femeie cu 15 ani mai tânără, despre care nu se cunosc prea multe detalii. Gabriela Băncescu este femeie de afaceri și este mai cunoscută în New York decât în România. Ea și cântărețul se știu din copilărie.

Gheorghiu a pășit din nou în fața altarului la 67 de ani, după ce și-a cerut partenera în căsătorie în decembrie 2020. Aceștia au făcut nunta un an mai târziu, în America.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net