Oana Sârbu a făcut Covid a doua oară: «Am reușit să ies din casă după șase luni!»

#Exclusiv Click!

Oana Sârbu a avut de pătimit în pandemie! Solista, care pe 13 mai face 54 de ani, a fost infectată cu Sars-Cov-2 pentru a doua oară, în urmă cu trei săptămâni. Anul trecut, solista a contractat pentru prima dată virusul. A luat tratament și acum este în afara oricărui pericol.

image
Oana Sărbu împlinește 54 de ani pe 13 mai Sursa: Instagram

Oana Sârbu și-a făcut prezența în premieră, marți seară, la un eveniment moden, după șase luni de stat închisă, în casă. Solista, care împlinește pe 13 mai 54 de ani, arată la fel de fresh ca-n tinerețe.

Oana Sârbu a avut de pătimit pe pandemie. Și-a pierdut ambii părinți în acești doi ani și a făcut Covid de două ori. Ultima dată a aflat că este infectată, din nou, cu coronavirus, în urmă cu doar trei săptămâni.

Am avut o dată virusul ăsta perfid în luna mai, anul trecut, de Paște, și l-am reavut acum trei săptămâni. Tocmai de aceea nici nu am mai ieșit șase luni. Acum am ieșit din casă abia, după care iar mă închid șase luni!

Nu știu cum am reușit să-l iau că sunt extrem de precaută și nu am ieșit decât exclusiv cu masca. Și în scările de bloc, în lifturi, în toate spațiile închise, chiar și pe stradă am purtat masca. Și, totuși, l-am luat.

Anul trecut, am ieșit la un eveniment on-line unde am înregistrat pentru Paște, unde nimeni nu purta mască și unde m-am certat cu toată lumea. Cred că e o chestiune de imunitate, până la urmă”, a declarat Oana Sârbu, pentru Click!

stanga
dreapta
oana sarbu eveniment jpg
oana sarbu 2 jpg
oana sarbu jpg
2 oana sarbu 2 jpg jpeg
5 oana sarbu 5 jpg jpeg
1 oana sarbu jpg jpeg
oana sarbu sexy 1 jpeg
oana sarbu 0 jpeg
oana sarbu jpeg
oana sarbu jpeg
Dana si Mihai ( Oana Sarbu si Stefan Banica) se iubeau ca doi adolescenti  jpeg
oana sarbu jpeg

„Am ajuns la spital, la Balș”

Din fericire, ca și anul trecut, atunci când a fost infectată cu noul coronavirus pentru prima dată, solista a făcut o formă ușoară a bolii.

Ne dă puțin peste cap virusul. Am ajuns și la spital de data asta, dar pentru un CT, o evaluare post Covid. Am făcut niște analize, un EKG, o radiografie pulmonară. Sunt mai subțirică așa de fel și virusul lasă niște urmări pe termen lung, din ce am observat. Am primit și niște medicamente pentru imunitate, la Spitalul Balș.

Prima dată a fost puțin diferită, dar a fost ținută sub control mai mult decât prima da. Să sperăm că va fi bine, a adăugat actrița din „Liceenii”!

Oana Sârbu a trăit o adevărată tragedie în pandemie, când a pierdut două dintre cele mai importante ființe din viața ei. Părinții ei s-au stins la diferență de un an de zile. Oana a fost de două ori infectată cu Covid și cu toate acestea zâmbetul nu i-a pierit de pe chip.

Citește și: <<Cum a arătat Oana Sârbu mireasă, la nunta cu Virgil Popescu. Poză de colecție!>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
resize foto adaptive (1) jfif
colaj grecia jpg
vedete nemachiate jpg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
Kate Moss