Oana Sârbu a făcut Covid a doua oară: «Am reușit să ies din casă după șase luni!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Sârbu a avut de pătimit în pandemie! Solista, care pe 13 mai face 54 de ani, a fost infectată cu Sars-Cov-2 pentru a doua oară, în urmă cu trei săptămâni. Anul trecut, solista a contractat pentru prima dată virusul. A luat tratament și acum este în afara oricărui pericol.

Oana Sărbu împlinește 54 de ani pe 13 mai Sursa: Instagram
Oana Sărbu împlinește 54 de ani pe 13 mai Sursa: Instagram

Oana Sârbu și-a făcut prezența în premieră, marți seară, la un eveniment moden, după șase luni de stat închisă, în casă. Solista, care împlinește pe 13 mai 54 de ani, arată la fel de fresh ca-n tinerețe.

Oana Sârbu a avut de pătimit pe pandemie. Și-a pierdut ambii părinți în acești doi ani și a făcut Covid de două ori. Ultima dată a aflat că este infectată, din nou, cu coronavirus, în urmă cu doar trei săptămâni.

Am avut o dată virusul ăsta perfid în luna mai, anul trecut, de Paște, și l-am reavut acum trei săptămâni. Tocmai de aceea nici nu am mai ieșit șase luni. Acum am ieșit din casă abia, după care iar mă închid șase luni!

Nu știu cum am reușit să-l iau că sunt extrem de precaută și nu am ieșit decât exclusiv cu masca. Și în scările de bloc, în lifturi, în toate spațiile închise, chiar și pe stradă am purtat masca. Și, totuși, l-am luat.

Anul trecut, am ieșit la un eveniment on-line unde am înregistrat pentru Paște, unde nimeni nu purta mască și unde m-am certat cu toată lumea. Cred că e o chestiune de imunitate, până la urmă”, a declarat Oana Sârbu, pentru Click!

„Am ajuns la spital, la Balș”

Din fericire, ca și anul trecut, atunci când a fost infectată cu noul coronavirus pentru prima dată, solista a făcut o formă ușoară a bolii.

Ne dă puțin peste cap virusul. Am ajuns și la spital de data asta, dar pentru un CT, o evaluare post Covid. Am făcut niște analize, un EKG, o radiografie pulmonară. Sunt mai subțirică așa de fel și virusul lasă niște urmări pe termen lung, din ce am observat. Am primit și niște medicamente pentru imunitate, la Spitalul Balș.

Prima dată a fost puțin diferită, dar a fost ținută sub control mai mult decât prima da. Să sperăm că va fi bine, a adăugat actrița din „Liceenii”!

Oana Sârbu a trăit o adevărată tragedie în pandemie, când a pierdut două dintre cele mai importante ființe din viața ei. Părinții ei s-au stins la diferență de un an de zile. Oana a fost de două ori infectată cu Covid și cu toate acestea zâmbetul nu i-a pierit de pe chip.

Citește și: <<Cum a arătat Oana Sârbu mireasă, la nunta cu Virgil Popescu. Poză de colecție!>>

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net