Clujul, „zguduit” de rugăciuni pe muzică rock! Festivalul „Heartbeats” începe pe 15 iulie

Ultima actualizare:

Clujenii „îndură” cu stoicism, an de an, volumul ridicat al instalațiilor de sonorizare de pe Cluj Arena. Bineînțeles, beneficiile financiare ale acestor evenimente sunt pe măsură.

Doar că, în perioada 15-16 iulie, Cluj Napoca va găzdui un festival de muzică rock, un pic mai atipic. Este vorba de „Heartbeats Festival”, primul eveniment cu muzică pop-rock creștină.

Practic, melodiile pot fi catalogate un soi de rugăciuni, într-o interpretare artistică originală. Organizatorii evenimentului vor impune și reguli speciale.

Rock creștin, fără tutun sau alcool 

Este un eveniment unde nu se consumă alcool și tutun, un eveniment de la care oamenii pleacă cu un mesaj constructiv pentru viețile lor. Este dedicat în special tinerilor. Ne dorim ca aceștia să vadă valori creștine fresh și relevante pentru această generație.

Este un eveniment ecumenic, interconfesional și nu face parte din nicio religie. Valorile creștine sunt actuale și foarte bune și acum, de aici a plecat motivația noastră”, a declarat Lucian Mustață, organizatorul festivalului de rock creştin, citat de Antena 3.

Citește și: Se însoară Selly? «Eu și Smaranda împlinim 4 ani de relație în septembrie»

În cele două zile de festival, 15-16 iulie, pe scena de pe Cluj Arena vor urca formații din țară și din străinătate: Jeremy Camp, Planet Shakers, Austin French, 4UBAND, Tabăra 477, Sanctus Pro Deo și mulţi alții.

Programul festivalului este disponibil pe site-ul dedicat evenimentului, de unde pot fi achiziționate, de altfel, și biletele de acces. Copiii cu vârste sub șase ani beneficiază de intrare gratuită.

Selly va fi speaker, în cadrul festivalului

Printre speakerii evenimentului se numără și celebrul vlogger autohton Selly. 

Selly a acceptat să vină la eveniment. El a spus că vrea să experimenteze un astfel de eveniment", a mai spus Lucian Mustață pentru sursa citată.

Citește și: Selly a declarat război pietonilor. Uite în ce hal și-a parcat bolidul

Conform organizatorilor, o parte din profitul obținut, în urma festivalului, va fi donată în scopuri caritabile, organizația aleasă fiind World Vision România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net