A murit Alec John Such, membru fondator al trupei Bon Jovi!

Doliu în lumea iubitorilor muzicii rock. Alec John Such, membru fondator al trupei Bon Jovi și basist al formației între anii 1983 și 1994, a murit. 

image
Alex John Such a fost membru al formației Jon Bon Jovi între 1983 și 1994

Jon Bon Jovi, solistul formației, a fost cel care a anunțat duminică, 5 iunie, decesul fostului coleg de trupă, originar din New Jersey, Statele Unite ale Americii. La momentul actual nu se cunoaște care este cauza morții basistului, familia lui Alec John Such păstrând discreția asupra tragediei. 

image
Alec John Such

Jon Bon Jovi a fost cel care a anunțat moartea colegului și prietenului său, Alec John Such 

Jon Bon Jovi a scris un mesaj emoționant, pe contul personal de Twitter, în care a vorbit despre rolul esențial pe care l-a jucat Alec John Such în trupa de renume mondial.

Jon l-a descris pe colegul și prietenul său ca fiind un om original, vital pentru formarea trupei cunoscute de o lume întreagă. Alec John Such era mai în vârstă decât toți colegii săi de trupă. El avea deja 31 de ani atunci când a acceptat să facă parte din formație. 

„A fost un om original”, a scris Jon Bon Jovi pe Twitter. „Ca membru fondator al trupei Bon Jovi, Alec a fost vital pentru formarea noastră”, au fost cuvintele lui Jon Bon Jovi. Prieten din copilărie cu toboșarul Tico Torres, el l-a adus pe chitaristul și compozitorul Richie Sambora pentru a forma trupa, a dezvăluit artistul. 

„Alec a fost mereu sălbatic şi plin de viaţă. Astăzi aceste amintiri speciale îmi aduc un zâmbet pe buze şi o lacrimă în ochi. Ne va fi foarte dor de el", a conchis artistul, în postarea de pe pagina personală de Twitter. 

Alec John Such a făcut parte din trupa Jon Bon Jovi între anii 1983 și 1994, când formația a lansat melodii care s-au bucurat de un succes fulminant, precum: „I'll Be There For You", „Blaze Of Glory" sau „You Give Love a Bad Name".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Tora Vasilescu
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
senat george calin inquamphotos
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
image
image
image
image
florin piersic actor roman jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif