Jon Bon Jovi și-a gătit singur cu prilejul Zilei Recunoștinței. Ce a mâncat rockerul bucuros că i-a revenit gustul?

26 noiembrie 2021
article img
Jon Bon Jovi și-a arătat măiestria în bucătăriefoto: Instagram

Jon Bon Jovi, 59 de ani, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 la 30 octombrie, cu puțin timp înainte de a se urca pe scenă. El a intrat în carantină și a avut o formă ușoară a bolii pentru că era vaccinat cu ambele doze. Recent, i-au revenit mirosul și gustul și și-a gătit singur masa de Ziua Recunoștinței.

Jon Bon Jovi a stat în carantină și a avut o formă ușoară a bolii COVID-19 pentru că era vaccinat cu ambele doze. Cu toate acestea, Bon Jovi a recunoscut că a avut probleme cu gustul din cauza bolii. La 25 noiembrie, de Ziua Recunoștinței el a insistat să gătească singur curcanul pentru a se testa dacă mirosul și gustul i-au revenit. El a postat recent o fotografie pe contul lui de Instagram în care apare lângă aragaz. Rockerul își salută fanii și le urează sărbători fericite și subliniază faptul că aceasta a fost prima masă ”cu gust” după ce a trecut prin boală. El și-a făcut piept de curcan la cuptor cu legume alături și a băut un pahar de vin alb. Poza cu curcanul este desprinsă parcă din manualele de gătit pentru că Jon Bon Jovi a uns carnea înainte de a o scoate de la cuptor cu unt și miere.

article img
Jon Bon Jovi a găsit piept de curcan la cuptor pe pat de legume, învelit cu miere și untfoto: Instagram

Citește și:

Jon Bon Jovi şi Bryan Adams, diagnosticaţi cu Covid-19

Îţi vine să crezi ce sexy este Jon Bon Jovi la 54 de ani!

A petrecut întreg anul 2020, închis în casă, cu familia

Jon Bon Jovi este unul dintre cei mai bogaţi rockeri din lume, dar duce o viaţă modestă. Jon Bon Jovi are o avere de peste 410 milioane de dolari şi e unul dintre cei mai bogaţi rockeri din lume. Jon Bon Jovi insistă că în afara scenei este un părinte mai mult decât normal pentru Stephanie, 27 de ani, Jesse, 25 de ani, Jacob, 18 ani şi Romeo, 16 ani, pe care îi are cu soţia lui Dorothea. El a acordat un interviu ziarului ”The Guardian” şi a explicat că până acum 7-8 ani, copiii lui mai mici habar nu aveau cu ce se ocupă pentru că nu era extravagant cu absolut nimic. Întreg anul 2020, Jon Bon Jovi a stat împreună cu cei patru copii şi soţia lui Dorothea Hurley (59 de ani) în New York şi s-au izolat în casă.