O garsonieră de 16 mp din Cluj a stârnit reacții hilare în mediul online: „Dacă intră un țânțar la baie, trebuie să stai la rând”

Cluj-Napoca este cunoscut pentru prețurile ridicate ale apartamentelor. Dacă o garsonieră de 11 metri pătrați a fost „vedetă” în mediul online acum ceva timp, devenind virală în scurt timp, datorită glumelor publicate pe reţelele sociale, după ce locuinţa a fost scoasă la închiriere, de data aceasta piața imobiliară dezvăluie o nouă situație hilară din acest oraș, iar subiect de glumă este o altă garsonieră de 16 metri pătrați.

Cât costă o garsonieră de 16 metri pătrați în Cluj / Foto: Imobiliare.ro
Cât costă o garsonieră de 16 metri pătrați în Cluj / Foto: Imobiliare.ro

După vânzarea unei garsoniere celebre în toată țara de doar 11 metri pătrați, anul trecut, cu 37.000 de euro, o altă garsonieră din Cluj a ajuns subiect de glumă pe rețelele de socializare. Piața imobiliară dezvăluie acum o nouă situație hilară din acest oraș, o garsonieră cu puțin mai mult spațiu, de 16 metri pătrați.

Cât costă garsoniera de 16 metri pătrați

„Această proprietate se găsește la etajul 2, într-un imobil dispus pe 4 etaje. Imobilul se află în apropiere de mijloace de transport în comun și alte puncte de interes ale zonei. Se vinde utilat, mobilat”, se arată în anunțul publicat online.

Pentru „doar” 30.000 de euro, viitorul proprietar al garsonierei de 16 metri pătrați va „beneficia” de: dormitor, o bucătărie situată la parterul clădirii, un hol, o baie și un beci de aproximativ 10 metri pătrați, aflat, de asemenea, la parterul clădirii. „Datorită poziționării sale, se pretează și pentru investiție”, mai precizează anunțul.

Internauții au început să facă fel de fel de glume pe seama anunțului, cu tentă de umor și dezamăgire, postarea strângând sute de comentarii hilare pe Reddit: 

Bunica mea din apropiere de Cluj are un coteț mai spațios pentru găini decât această «garsonieră»”, „Dacă un țânțar intră în baie, trebuie să faci coadă să intri și tu”, „Dacă ai peste 50 kg nu îți permiți să trăiești aici”, „Lași calculatorul pornit și n-ai nevoie de centrală”, „O mizerie, simt că mă sufoc dar uitându-mă la poze”, sunt doar câteva dintre comentarile internauților pe Reddit, ironizând dimensiunile extrem de restrânse, mai ales în bucătărie și baie, dar exprimând și dezamăgirea și revolta față de situație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net