Ce a descoperit o femeie din Iași, într-o caserolă de carne tocată: „Riscam să le dau copiilor”

O ieșeancă a avut parte de un șoc, atunci când a deschis o caserolă de carne tocată, pentru a le pregăti de mâncare celor doi copii ai săi. Când a văzut ce era înăuntru, a sunat imediat la Protecția Consumatorilor.

Carnea avea bucăți de plastic în ea / foto: Pixabay
Carnea avea bucăți de plastic în ea / foto: Pixabay

Tânăra mămică din Iași a pus carnea în tigaie pentru a găti, dar la scurt timp a observat bucăți de plastic albastre care se topeau.

S-a uitat mai bine și mare i-a fost mirarea când a văzut că aceste bucăți de plastic provin tocmai din caserola de carne tocată pe care o cumpărase.

Imaginile au ajuns online

Una dintre imaginile publicate de femeie / foto: arhivă personală
Una dintre imaginile publicate de femeie / foto: arhivă personală

Fără să stea prea mult pe gânduri, ea a a publicat imagini cu bucățile de plastic, pe rețelele sociale, pentru a atrage atenția asupra situației și pentru a împărtăși experiența sa neplăcută.

Clienta a plătit 14,99 lei pentru caserola cu carne tocată și este deranjată că a avut parte de o astfel de experiență dezgustătoare și periculoasă, atât pentru sănătatea sa, cât și pentru a celor doi copii ai săi.

„Atenție la produsul carne tocată de porc 1 kg din acest magazin. Noi nu cumpărăm, de obicei, carne tocată, deoarece preferăm să o pregătim acasă.

A fost o excepție, dar am avut o surpriză neplăcută. Am găsit bucăți subțiri și vizibile de plastic.

Este periculos să ajungă la un copil, pentru că poate face, în cazurile cele mai bune, indigestie. Noi avem două fetițe, de cinci și de nouă ani. Scopul meu a fost să atenționez mămicile care cumpără și gătesc.

Erau bucăți de plastic, subțiri, ca și cum ar fi fost rupte dintr-o pungă. Am sesizat acest lucru abia când amestecam în tigaia care era pe foc. Dacă nu eram atentă, sigur s-ar fi topit. Riscam să le dau copiilor mei plastic la cină”, declară Roxana Mihalache.

Nu este un caz singular!

Tânăra mămică nu este, din păcate, singura persoană care a găsit plastic în carnea tocată, cumpărată din supermarketuri.

„Am cumpărat carne de la o firmă cunoscută și avea hârtie albastră în ea”, a comentat cineva la postarea făcută de Roxana.

„Este periculos să ajungă la un copil, pentru că poate face, în cazurile cele mai bune, indigestie.

Noi avem două fetițe, de cinci și de nouă ani. Scopul meu a fost să atenționez mămicile care cumpără și gătesc”, a mai spus mămica din Iași, potrivit bzi.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
ficat jpg
5cfd36c6c65034114c08d2872a43052d jpg
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net