Ce a determinat-o pe Loredana să o ucidă pe Alina. Un cunoscut fizionomist explică trăsăturile criminale: „Foarte mulți oameni pot avea această combinație de trăsături”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

O țară întreagă este șocată în urma crimei din Mangalia. După cum bine știm, o fată de doar 18 ani și-a ucis cu sânge rece prietena cea mai bună. Este uimitor cum o tânără de vârsta sa a putut trăi emoții atât de puternice, care au determinat-o să înfăptuiasă un lucru atât de cumplit. Fizionomistul Ciprian Cucu ne explică în exclusivitate ce s-ar fi putut ascunde în spatele acestui impuls criminal. 

Fizionomistul Ciprian Cucu explică ce s-a ascuns în spatele impului criminal al Loredanei
Fizionomistul Ciprian Cucu explică ce s-a ascuns în spatele impului criminal al Loredanei

Loredana ar fi fost o fată retrasă și introvertită, chiar „ciudată” după cum o descriau colegii de la școală. Mama sa a spus că nu a dat niciodată semne de un comportament violent. Cu toate acestea, știm că între ea și Alina mocnea un conflict vechi, certuri peste certuri, care acum au refulat și au dus la o tragedie. O expertiză psihologică poate explica clar ce s-a ascuns în sufletul fetei care a putut ucide fără să clipească, însă și arta fizionomiei poate oferi indicii prețioase în acest sens. Psihologul și fizionomistul Ciprian Cucu ne oferă detalii.

Cum pot oamenii să ajungă la astfel de fapte?

Diferența dintre un om „normal” și un criminal, uneori poate fi făcută doar de un singur gest, făcut într-un anumit moment, sub o anumită presiune psihică. Cu alte cuvinte, cu toții putem fi în stare de multe lucruri; nu de puține ori ne-am trezit puși în situații în care am reacționat într-un mod în care nici noi nu ne vedeam astfel până atunci.

Cu toate astea, unii oameni pot ajunge mai ușor în anumite situații decât alții, iar acest lucru putem observa și după chip. Doresc însă să punctez faptul că aceste trăsături nu arată din start profilul unui criminal, ci sunt trăsături care arată o persoană care poate, în anumite situații și conjuncturi, să aibă o predispoziție de a reacționa într-un anume mod mai specific, însă la fel de mult contează propria dezvoltare și educație a acelui om de până în acel moment, anturajul, și care îi sunt „butoanele” emoționale.

Trăsăturile care o dau de gol pe Loredana
Trăsăturile care o dau de gol pe Loredana

Ce trăsături îi dau de gol Loredanei predispoziția de a-și ieși din fire?

Pozele nu sunt foarte ofertante, însă chiar și așa putem observa anumite trăsături care ies în evidență cum ar fi gura, care este mică. Aici mă refer la lungimea ei, dintr-o parte în alta, nu la buze. Gura mică arată o persoană introvertă, căreia nu îi face așa mare plăcere să stea cu sau printre oameni ci, dacă are de ales, preferă singurătatea în detrimentul mulțimii. De aici putem sustrage ideea că oamenii îl pot enerva mai ușor și că nu există o dorință acută de conexiune socială. Acești oameni, puși în poziții de muncă în care trebuie să lucreze mai solitari, dau randament foarte bun.

De asemenea observăm deschizătura ochilor fiind destul de mare, adică are ochii destul de larg deschiși. Aici vorbim de persoane care, din punct de vedere emoțional, trăiesc foarte mult în prezent!

Cu alte cuvinte, dacă se enervează, se enervează! Dacă iubește, iubește! De obicei aceste persoane nu au răbdare și doresc să simtă în timp real rezultatul gândurilor și emoțiilor lor. Putem înțelege, ținând cont de caz, că a trăit o emoție destul de intensă căreia i-a dat voie să se manifeste. Acești oameni primesc și oferă foarte ușor stări/emoții, asemenea unui copil cu ochii mari care primește și dăruiește foarte puternic stări și emoții.

Avem și o distanță destul de mare între sprâncene și ochi! Acest lucru în mod normal arată un grad ridicat de toleranță. De obicei aceste persoane nu izbucnesc imediat, însă de obicei când o fac, pot fi mai periculoși față de cei care spun pe moment ce simt iar apoi le trece. De asemenea, privirea ei poate fi considerată o privire detașată, ceea ce din nou accentuează ușurința cu care se poate detașa în special de oameni.

Cu alte cuvinte fizionomia ei ne arată o persoană care în anumite situații, dacă trece printr-un proces emoțional puternic, e indicat să nu își verse nervii în fața altor persoane, pentru că oricum nu îi plac așa mult oamenii iar frustrările și nervii adunați și negestionați, pot face ravagii puternice.

La fel de bine însă, deși pare greu de crezut, acest tip de fizionomie nu e atât de rar întâlnit în zilele noastre. Foarte mulți oameni pot avea această combinație de trăsături, însă unii poate s-au educat și au învățat cum să-și gestioneze stările, în timp ce alții sunt conștienți de ce pot fi în stare și chiar aleg să rămână singuri.

Din această perspectivă poate fi mai periculos să izolăm astfel de oameni, tocmai de aceea arta, mai ales în lumea fizionomiei, este să înveți cum să te comporți cu fiecare om în parte, după ce înveți cum este acel om. În esență și un chirurg e în stare să taie un om și chiar să îi placă acest lucru, dar o face cu mare migală și cu altfel de interese.

Ce trăsături arată un om predispus să se enerveze mai repede sau să cedeze sub presiune?

Sunt trăsături care arată o energie prost gestionată sau o predispoziție a unui om care tinde să se înfurie mai des:

- Oamenii cu cearcănele maronii, sunt oameni care nu știu prea bine cum să-și gestioneze stările de furie și astfel, în anumite cazuri în care se enervează, pot fi niște bombe cu ceas.

- Oamenii care au o mandibulă/linie a fălcilor bine definită, arată o energie imensă care dacă știe cum să o controleze, pot fi oameni care realizează foarte multe lucruri, în special profesional, însă dacă nu au o educație și un focus pozitiv, pot fi oameni foarte periculoși

- De asemenea oamenii care au trăsături foarte asimetrice, cum ar fi ochii, sprâncenele, gura, arată oameni care tind să spună ceva și să facă cu totul altceva.

- Oamenii cu bărbia foarte pătrată e des întâlnită la oamenii excroci. Dar toate acestea arată predispoziții, iar anumite predispoziții vor fi sau nu atinse în funcție de educație, procesul de dezvoltare, mediu și interese!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net