Ce fel de personalitate ai în funcție de ceea ce mănânci? Alimentul pe care îl consumă vampirii energetici. Secretul dezvăluit de un celebru fizionomist

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ceea ce mănânci poate spune foarte multe despre personalitatea și caracterul tău, iar aceste secrete provin din tehnica „Psihoanalizei Alimentelor” pe care fizionomistul Petru Arama ni le dezvăluie în exclusivitate!

banner petru arama png

Petru Arama este cititor de fețe diagnost cu o experiență de 10 ani în domeniu. Acesta practică această pasiune ca meserie de aproape 3 ani. 

Petru Arama dezvăluie secretele Psihoanalizei Alimentelor

Ce este Psihologia sau Psihoanaliza Alimentelor” ?

Cu toții am auzit fraza suntem ceea ce mâncăm”, dar mai exact devenim ceea ce mâncăm” pentru că noi preluam caracterul alimentelor. Da! Fiecare aliment în parte are caracterul său fie că vorbim de cafea, lapte, carne sau cașcaval. Pe scurt, tot ce ajunge în stomac are caracterul său sau mai bine spus, anumite caracteristici. Alimentele se consumă situațional cât și permanent, adică noi situațional preluăm programul de caracteristici înscris în alimentul respectiv (atunci când cere organismul) sau chiar ajungem să devenim ca alimentul respectiv atunci când îl consumăm foarte des.

Alimentele pot fi și compensatoare - atunci când persoanei nu-i ajunge o trăsătură de caracter și poate lua acesta trăsătură din alimentul consumat. Poate fi și ca trăsătură de caracter - adică persoana se identifică cu ceea ce mănâncă, consumă produsul x pentru că este ca produsul x. Compensatoare înseamnă atunci când vrea să fie ca produsul x dar nu este și de aceea îl consumă. Alt caz este atunci când - persoana deja are în exces o trăsătură de comportament și nu va consuma acel aliment pentru că are destul din acel caracter.

Petru Arama dezvăluie secretele Psihoanalizei Alimentelor
Petru Arama dezvăluie secretele Psihoanalizei Alimentelor

Cum diferențiem aceste tipuri ?

Ne uităm la om, eu de exemplu mă uit după trăsăturile feței. Haideți să luăm ca exemplu zahărul adică glucoza.

Formularea: Spune ceva despre oamenii care consumă zahăr este incorectă" pentru că este diferență mare dintre zahăr, miere și zahărul natural pe care îl au fructele. 

Zahărul are programul de pseudo înlocuitor al dragostei, deci zahărul (și tot ceea ce conține mult zahăr) nu înlocuiește iubirea și dragostea și e doar o iluzie și o stare temporară pe care organismul îl cere și tot cere apoi.

În același timp, zahărul caracteristicile de comportament specifice vampirilor energetici și manipulatori, adică o să te consume pănă la ultima picătură și nu dă nimic înapoi. Caracterul de tip zahăr este genul care stă cu tine atâta timp cât are ce lua de la tine. 

Dacă vorbim de un exemplu din viață: atunci când noua ta iubire vezi că consumă zahăr în exces să stii că nu e dragoste și nu poate fi! Există o mare probabilitate ca acea persoană să nu fi avut parte de dragoste în viața sa și consumând zahăr vrea să o obțină.

Zahăr vs îndulcitori artificiali FOTO Shutterstock

Dar oamenii care consumă alimente sărate?

Vorbim acum despre sare (de masă nu de mare că este o diferență). Sarea are două stadii, primul este atunci cand analizează cum lucrează ceilalți, se uită la ei cum greșesc, dar nu se implică până ce aceștia nu îi cer ajutorul. Dacă îi ceri ajutorul, el te va ajuta după cum știe el că se face și vei fi nevoit să te supui regulilor sale. Cu alte cuvinte, el te ajută doar după regulile sale și nu este deloc indicat să-i faci observații. Este genul care le cere celorlalți să facă lucrurile cum știe el. 

Sare  jpg

Dacă tot vine sezonul haide să vorbim despre căpșuni!

Căpșunile au programul de îndrăzneală maximă, activitate și distracții și evenimente! -Căpșuna este bună atunci când trebuie să ieși din casă și nu ai motivație, iar ea îți va da acel impuls. Căpșuna are și minusul său și anume un vid existențial sau gol interior. Persoana aleargă după distracții dar nu poate să stea de una singură și să-și pună întrebări precum: de ce și pentru ce faci niște chestii, nu pune sub semnul întrebării sensul existenței sale…

Trebuie să menționez creatorii aceste metode: Grigoriy Semchuk și Irina Semchuk, aceștia sunt din Ucraina și am învățat totul la ei.

capsune jpeg

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net