Cum poţi citi dintr-o privire pe oricine? Chipul trădează ce fel de personalitate ai

Ultima actualizare:

Ochii sunt oglinda sufletului" spune o veche zicală, care drept să spunem, nu se află departe de adevăr. Omul este o fiinţă complexă ale cărui taine se adâncesc, parcă, pe măsură ce descoperim mai multe despre el. Încă din cele mai vechi timpuri oamenii şi-au dorit să afle mai multe despre cei din jurul lor, să afle uneori din prima secundă cu cine au de a face, de ce trebuie să se ferească şi cine le poate fi de ajutor. O unealtă interesantă în acest sens sunt tehnicile de citire a chipului, o artă străveche dezvoltată de-a lungul a sute de ani. Ce spun trăsăturile despre tine, află acum!

Cum poate chipul să tradeze ce fel de personalitate ai!
Cum poate chipul să tradeze ce fel de personalitate ai!

Este important să precizăm că aceste tehnici de citire a chipului sunt considerate nişte practici prin care se evaluează caracterul sau personalitatea unei persoane în funcţie de aspectul exterior. Această artă este considerată o pseudoştiinţă. Cu timpul însă, o mulţime de culturi, cu precădere cele asiatice au dezvoltate metode prin care să descifreze natura umană. Astfel, există o mulţime de metode prin care se poate citi chipul cuiva, conform credinţelor în această practică.

Cea despre care noi vom discuta este tehnica folosită de chinezi pe care au folosit-o de peste 3.000 de ani şi prin care încercau să determine trecutul, prezentul şi viitorul unei persoane. Această tehnică se numeşte Mian Xiang şi are la bază teoria celor 5 elemente: lemn, foc, pământ, metal şi apă. Conform The Korea Times în filosofia orientală, yin și yang sunt împărțite în aceste cinci elemente.

Elementul lemn

Tipologia de lemn se identifică printr-o frunte mai lată decât. Așa că uneori pare un tip facial oval, dar are să aibă o frunte lată. Are de asemenea, ochii adânciţi în cap şi în general sprâncene groase şi un maxilar proeminent. Se întâlnește la persoanele cu aptitudini literare, în cercurile administrative și educaționale. Sunt mai degrabă muncitori mentali decât fizici şi în general reuşesc tot ce îşi propun şi pot fi foarte pasionali. Uneori pot părea aroganţi. Sunt disciplinaţi, determinaţi şi buni la investiţii. O astfel de tipologie este actorul Tom Cruise, conform winsdomtavern.

Elementul foc

Tipologia de foc are în general așezarea părului în formă de V, şi trăsături solare, şi ascuţite. Pot avea chipul în formă de triunghi cu vârful în jos, urechile mai ascuţite şi geopiţe. Sunt persoane energice, vesele, vibrante și directe, de multe ori pot fi firi artistice. Sunt bune la sport, cu reflexe rapide și au forță fizică. Sunt persoane spontane, dar pot fi prea înflăcărate atunci când se enervează. În schimb au o capacitate mare de a iubi. Un astfel de chip întâlnim de pildă, la actorul Jude Law, conform aceleşai surse. 

Elementul pământ

Tipologia de pământ este caracterizată de o faţă în general cărnoasă, cu obraji şi nas cărnos şi buze mari, ce exprimă de obicei multă bunătate, mai ales în privire. Sunt implicaţi, loiali, generoşi şi grijulii. Cu toate acestea pot fi foarte încăpăţânaţi şi nu se adaptează atât de bine la schimbări. Actriţa Lucy Hale are un chip de tip pământ.

Elementul metal

Tipologia de metal este în general caraterizată de pomeţi proeminenţi, pleoape vizibile, nas osos şi distanţa mare între ochi şi gură. Sunt oameni inteligenţi, care se controlează bine, şi curioşi de fel. Se pricep bine când vine vorba de cuvinte, sunt buni lideri şi făcători de dreptate. În schimb, pot fi aroganţi şi critici. Un astfel de chip are, de exemplu, Angelina Jolie. 

Elementul apă

Tipologia de apă are în general un chip oval, cu o frunte bombată şi înaltă, au pungi sub ochi şi bărbia alungită. Sunt persoane cu abilităţi intuitive speciale şi pot fi pasionaţi de ezoterism. Sunt seducători, ambiţioş, empatici şi le place să călătorească. Pe de altă parte, pot deveni foarte temători şi se pot izola. Un astfel de chip avea chiar Elvis Presley.

De cele mai multe ori oameni pot prezenta pe chip nu unul, ci două elemente aşa că este indicat să citiţi ambele descrieri. Dacă vă regăsiţi în aceste descrieri şi cât grad de adevăr există în aceste tehnici, vă lăsăm pe voi să decideţi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net