Cum identifici un om infidel? Fizionomistul Ciprian Cucu dezvăluie tainele citirii chipului

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ochii sunt oglinda sufletului" spune o veche zicală, care drept să spunem, nu se află departe de adevăr. Tehnicile de citire a chipului au o tradiție veche de mii de ani, iar acestea ne ajută să descifrăm caracterul prin analiza trăsăturilor. Fizionomistul Ciprian Cucu ne dezvăluie, în exclusivitate cum îți poți da seama dacă cineva este făcut sau nu pentru căsătorie!

Ciprian Cucu este fizionomist cu o vastă experiență în domeniu
Ciprian Cucu este fizionomist cu o vastă experiență în domeniu

Ciprian Cucu este psiholog și unul dintre puținii traineri de fizionomie de la noi din țară. Cu o experiență de ani de zile în tainele citirii chipului, acesta încearcă să ajute oamenii să obțină o mai mare claritate legată de cine sunt ei și cum pot ajunge să se simtă în elementul lor. Cum dragostea face parte din viețile noastre, fizionomistul ne-a mărturisit cum putem recunoaște chipul unui om infidel și nu numai!

Unde se vede dacă cineva este făcut să se căsătorească sau nu?

Sunt persoane care își găsesc mai greu un partener alături de care să se căsătorească și uneori, dacă ne vine să credem sau nu, acest lucru se observă și pe unele chipuri. Vorbim aici de trăsăturile „ascetice”, acele trăsături care sunt des întâlnite și la oamenii care aleg de bunăvoie să nu se căsătorească, cum ar fi călugării. Aceste trăsături sunt mai osoase: pomeții osoși, obrajii supți, tâmplele teșite, nasul osos.

Dana Budeanu are trăsături osoase (Foto: Arhivă personală)
Dana Budeanu are trăsături osoase (Foto: Arhivă personală)

De asemenea, un indiciu foarte important este redat de riduri. Dacă există un singur rid între sprâncene, acel rid este ridul singurătății". Nu înseamnă că aceste persoane nu pot avea căsnicii, însă adesea vor fi unele în care ori nu-și vor vedea foarte des partenerul/copiii, ori vor simți să petreacă mai mult timp la serviciu decât acasă, de exemplu.

Daniel Craig are „ridul singurătății

În altă ordine de idei, sunt oameni care sunt foarte carismatici și care nu au fost făcuți să se bucure de ei doar o singură persoană. Sunt acele persoane care au fost oferite publicului. Atunci când apar undeva, atrag automat atenția și adesea acești oameni vor trece prin mai multe relații. Aceștia, de obicei, au inserția părului în formă de V, au ochii misterioși, gropiță în bărbie, au ceea ce noi numim în fizionomie, elementul apă! Adică oameni creativi, versatili, mistici.

Cei care sunt făcuți să se căsătorească au trăsături mai cărnoase și tind să fie mai familiști, chiar dacă cei cu trăsături osoase sunt mai atractivi din punct de vedere sexual.

Evlis Presley are trăsături caracteristice elementului apă

Unde se vede infidelitatea pe chip?

Orice om este infidel, însă unii oameni aleg să fie loiali! Și aici vom vedea că sunt oameni care au trăsături cărnoase pe chip: buze cărnoase, tâmplele mai pline, privirea caldă, bărbia rotundă și cărnoasă. Noi, în fizionomie, spunem că acești oameni au elementul pământ! Adică așa cum e pământul pe care călcăm, el doar la cutremur se desparte în două. Așa și acești oameni, sunt foarte loiali, uneori chiar și când nu mai merge relația, ei aleg să stea acolo și să fie fideli în continuare. Desigur, vorbim acum de niște predispoziții, fiindcă depinde și ce alte trăsături mai au pe chip.

Adele are elementul pământ pe chip

Oamenii care au în schimb o predispoziție în a cădea mai ușor în ispita infidelității sunt oameni cu niște trăsături mai ferme: mandibula bine definită, privirea e mai directă, au un rid orizontal la baza nasului și, de obicei, zona de jos a chipului e mai dezvoltată decât zona frunții.

Acum orice predispoziție poate fi sau nu atinsă. Diferența o face educația, alegerile, mediul, însă cu toate astea, tot timpul vor fi în noi niște porniri cu care simțim că avem mai mult sau mai puțin de lucrat.

Ian Somerhalder are trăsături specifice unei persoane infidele

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net