Ce animal rar a găsit o femeie în punga de la supermarket: „N-am mai văzut niciodată așa ceva”

Ultima actualizare:

O femeie a rămas șocată după ce a găsit o broască în punga cu banane cumpărată de la un supermarket, scriu cei de la Daily Mail.

image

Jan Giovinazzo, în vârstă de 71 de ani, din Epsom, a cumpărat o pungă cu babane pe care a plătit 1,20 lire sterline, așa cum obișnuiește să facă în fiecare săptămână. Dar când a vrut să mănânce o banană, a observat micul amfibian care se uita la ea.

Femia a pus broasca într-o cutie mică de plastic pe care a așezat-o deasupra caloriferului pentru a-i ține de cald acesteia, înainte de a suna la protecția animalelor.

Broasca a călătorit 5.150 de km până a ajuns în supermarket

Lidl, supermarketul de unde și-a făcut cumpărăturile Jan, aduce bananele din Coasta de Fildeș, care se află la 3.200 de mile (5.150 km) de magazin.

Jan a făcut un pic de cercetare și crede că este o broască Reed din țara vest-africană. Pensionara din Epsom a spus: „Am plecat de la ei acum. Verific mereu dacă nu sunt păianjeni ori de câte ori cumpăr banane. Mă îndreptam spre chiuvetă să decojesc o banană când am observat că este ceva pe ea. M-am uitat în jos și m-am gândit <Ce naiba este asta?>”, a povestit femeia.

Ce a făcut pensionara după ce și-a dat seama ce animal este pe banană

Jan și-a dat seama că este o broască abia când s-a uitat cu atenție. „Privind-o mai de aproape, mi-am dat seama că era o broască minusculă. Nu este chiar ceea ce mă așteptam. Trebuie să spun că a fost foarte drăguț. M-am uitat pe net și am descoperit că este o broaște Reed din Coasta de Fildeș", a adăugat pensionara.

Femeia a mai povestit că s-a gândit cum îi poate face cald broscuței ca să fie sigură că o să supraviețuiască peste noapte. „Așa că, după lunga ei călătorie, îi era somn. Următorul meu pas a fost să-i țin de cald. Am ținut-o lângă calorifer toată noaptea și a supraviețuit. Așa cum am spus, a fost drăguț, dar este de fapt ilegal să eliberezi o specie neindigenă în lumea exterioară”, a explicat aceasta.

În mod ironic, bananele Lidl conțin sigla Rainforest Alliance - care este o broască mică - pentru a dovedi că sunt cultivate în mod durabil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net