Experiență traumatizantă pentru o femeie. S-a trezit cu casa plină de viermi dintr-un motiv șocant

Există unele întâmplări care par atât de ieșite din comun, încât singurul loc în care ne putem gândi că sunt posibile sunt filmele. Să te trezești cu viermi căzând din tavan, în momentul în care încerci să schimbi un bec, pare genul de faptă care sună mai mult a scenă dintr-un film horror decât din realitate. Însă, pentru o femeie din Londra, experiența șocantă a fost cât se poate de reală. Iar motivul a făcut lucrurile și mai terifiante!

Sheila Seleoane zăcea moartă în apartament de 2 ani! / foto: Pixabay
Sheila Seleoane zăcea moartă în apartament de 2 ani! / foto: Pixabay

Un întreg bloc de locuințe ce se confruntă cu un miros greu de suportat, reclamații făcute în zadar către asociația de locatari, iar un întreg apartament invadat de viermi, inclusiv prin tavan. Aceasta a fost realitatea de care s-au lovit locatarii unui bloc din Pekham, în sudul Londrei. Deși mai lipsesc puține lucruri până ca această situație să se transforme într-un adevărat film horror, nu doar că situația a fost una cât se poate de serioasă, dar motivul din spatele ei poate fi chiar mai îngrozitor decât am bănui!

Conform informațiilor oferite de către adevărul.ro, situația cea mai terifiantă a fost pentru o femeie care locuia fix sub apartamentul Sheilei Seleoane, o femeie în vârstă de doar 58 de ani. Vecina a relatat că, dorind să schimbe un bec, din tavan au început să pice viermi! De parcă un singur episod de acest gen nu ar fi fost suficient, la scurt timp, întreg apartamentul a fost împânzit de viermi, locatara comparând situația cu un film de groază!

Sheila Seleoane zăcea moartă în apartament de doi ani!

După viermi a venit și mirosul, care s-a răspândit rapid în întreg blocul. Situația devenise atât de dramatică, încât locatarii puneau prosoape la pragurile ușilor, pentru a bloca, cât mai mult, circulația aerului din palier. O întreagă familie ajunsese în situația în care nu mai puteau mânca și nici dormi în apartament, din cauza mirosului!

În februarie 2022, după mai bine de 2 ani în care asociația de locatari a ignorat situația din bloc, trupul Sheilei Seleoane a fost găsit în apartamentul acesteia! Se pare că absența femeii a fost observată când i s-au acumulat datoriile. Ceilalți locatari, oripilați de cele întâmplate, iau în calcul un proces cu asociația de locuințe.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net