Ce conțin, de fapt, crenvurștii din supermarket! Puțină lume ar mai cumpăra acest produs

Sunt printre cele mai favorite alimente ale românilor. Fie că ne dăm frâu liber imaginației și pregătim preparate complexe cu aceștia, ori, pur și simplu, suntem în pană de idei într-o zi și vrem o masă rapidă, crenvurștii sunt o prezență comună în frigiderele noastre! Însă, poate că nu mulți dintre români știu, de fapt, ce conțin aceștia! Iar unii dintre noi se pot gândi de două ori înainte să mai cumpere crenvurști, după ce vor afla!

Nu multă lume știe ce conțin crenvurștii
Nu multă lume știe ce conțin crenvurștii

Mai mult ca sigur, majoritatea dintre noi poate recunoaște cât de des avem prin frigider un pachet de crenvurști. Indiferent dacă dorim să ne dăm frâu liber imaginației și să pregătim cele mai originale și ingenioase preparate ce au la bază acest aliment, ori, pur și simplu, suntem în pană de idei într-o zi și dorim o masă rapidă și caldă, crenvurștii sunt printre cele mai populare produse de pe rafturile magazinelor din țara noastră. Însă, deși sunt atât de comuni printre români, câți dintre noi pot spune că au citit vreodată ingredientele din crenvurști. Iar, poate că mulți dintre noi nu am mai cumpăra acest produs dacă am știi ce conține!

Porivit informațiilor oferite de către cei de la fanatik.ro, primul lucru pe care trebuie să îl știți este că crenvurștii nu prea conțin mai mult de 10% carne în aceștia. Ba mai mult, poate exista situația în care acest produs este vândut ca fiind din carne de porc, deși, în principal, el conține carne de pui!

Ce conțin crenvurștii

Pe lângă carnea pe care o au în diferite procente care pot varia de la marcă la marcă, banalii crenvurștii au un conținut surprinzător de mare de apă! Mai precis, aceștia conțin undeva în jur de 58% apă, aceasta fiind al doilea ingredient ca importanță, după carne. După apă vine sarea, care se găsește în crenvruști într-un procentaj uriaș, undeva în jur de 32%!

Studiul realizat de către cei de la InfoCons a arătat că procentele de carne din crenvurști pot varia enorm, iar pe lângă sare și apă, ei conțin și o mulțime de E-uri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net