Ce dietă minune ține Mihaela Bilic. Atenție, nu se abține de la parizer sau merdenele

Ultima actualizare:

Una dintre cele mai apreciate nutriționiste, Mihaela Bilic, a dezvăluit secretul său cu ajutorul căruia se menține într-o formă de zile mari. Astfel de sfaturi sunt mereu binevenite mai ales, că în curând începe sezonul estival și vrem să ne afișăm în cea mai bună variantă. Desigur, o viață sănătoasă și un trup echilibrat sunt esențiale indiferent de anotimp, iar pentru asta nu e nevoie să țineți diete stricte! Ce să facem mai exact, aflăm acum!

Ce dietă minune ține Mihaela Bilic
Ce dietă minune ține Mihaela Bilic

Recent, Mihaela Bilic a dezvăluit cum arată meniul său zilnic. Important este să reținem că trebuie să măncăm atunci când ne este foame de nota 7 având în vedere o scară de la 1 la 10, pentru că foame este asemenea unui mușchi ce trebuie antrenat. Nutriționista ne sfătuiește să avem grijă, în primul rând, la cantitate, astfel încât, putem mânca câte puțin din toate exact precum ea.

De-a lungul unei zile nutriționista consumă „cafea cu lapte, iaurt sau supă, iar la masa de seară mă răsfăț cu carne, salată și garnitură. Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt câteva dintre slăbiciunile mele.", a spus aceasta pentru VIVA. În mod uimitor, nutriționista nu se abține de la mâncarea fast-food precum shaorma sau pizza. 

Ce dietă are Mihaela Bilic: „Alimentație sănătoasă înseamnă alimentație diversificată”

Ce dietă minune ține Mihaela Bilic
Ce dietă minune ține Mihaela Bilic

Mai mult, între mese este indicat să lăsăm o pauză de 5 ore, iar micul dejun poate să includă ceva simplu. În plus, Mihaela Bilic spune că e dacă ne dorim să slăbim micul dejun este chiar contraindicat. 

„Alimentație sănătoasă înseamnă alimentație diversificată. Chiar dacă nu se atinge zilnic, măcar săptămânal să o facem. Sănătos înseamnă – culmea! –, hrănitor și cu multă grăsime, iar dietetic mănâncă doar oamenii bolnavi. Dați-vă voie să mâncați din toate câte puțin! Asta este cheia sănătății. Da, pentru 15 ingrediente avem nevoie zilnic de mâncare gătită. Altfel, nu le putem consuma.

Salata de paste  Sursa foto shutterstock 398330512 jpg

Adio ronțăieli dintre mese, multă ciorbă și salată, iar dulce o dată pe săptămână, ca premiu pentru efort. Nu avem nevoie de diete personalizate. Pe toți ne îngrașă făinoasele și uleiul, și toată lumea slăbește cu grătar și salată. Gata cu pâinea, pentru că totul este mai bun cu pâine, dar asta doar ca să slăbim mai repede.", potrivit aceleași surse.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net