Ce duc la amanet românii în acest an. Cele mai întâlnite obiecte

Platforma de tranzacționare a produselor amanetate din România, CreditAmanet, a făcut o estimare a articolelor cel mai des aduse la amanet în 2024, dezvăluind o creștere semnificativă în interesul pentru electronicele pre-owned. Compania a înregistrat, în anul precedent, o creștere notabilă de 55% în vânzările de smartphone-uri, laptopuri și tablete față de 2022.

Amanet. Foto: arhiva.
Amanet. Foto: arhiva.

Oferte atractive și program Buy Back

Interesul tot mai mare al clienților pentru dispozitivele electronice pre-owned se datorează ofertei variate și accesibile, inclusiv produselor de ultimă generație la prețuri competitive. Programul Buy Back, implementat cu succes în 2023 și menit să continue și în 2024, a contribuit semnificativ la popularitatea acestor tranzacții.

Cum funcționează programul Buy Back

Programul permite clienților să aducă un dispozitiv electronic mai vechi și să aleagă unul mai nou din oferta magazinului, primind înapoi până la 75% din valoarea produsului inițial, condiția fiind ca acesta să fie în stare bună. Ușurința procesului și posibilitatea de a obține dispozitive aproape noi la prețuri avantajoase sunt aspecte apreciate de utilizatori.

Obiectivele pentru 2024

CreditAmanet își propune îmbunătățirea experienței de tranzacționare atât în agențiile fizice din București și din întreaga țară, cât și pe platforma online. Obiectivul este de a introduce noi opțiuni și facilități pentru clienți, îmbunătățind constant procesul de cumpărare și vânzare, scriu cei de la Adevărul.

Compania urmărește să sprijine economia circulară prin prelungirea ciclului de viață al dispozitivelor electronice și reducerea deșeurilor electronice. Încurajarea achiziționării de electronice pre-owned vine în contextul unei revoluții digitale și promovează practici sustenabile și responsabile de consum.

Cele mai căutate device-uri

Printre cele mai căutate dispozitive prin programul Buy Back se numără smartphone-urile de ultimă generație de la branduri renumite. Produsele sunt verificate de specialiști pentru autenticitate și stare impecabilă, beneficiind de o perioadă de garanție de un an și de posibilitatea returului în 14 zile. Astfel, clienții primesc valoarea optimă pentru investiția lor, într-un proces eficient și transparent, bazat pe încredere și confort.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Turmă de zimbri Romania. FOTO The Guardian
image
image
image
image
image
image
amazoane jpg
loto jpeg
stil de viata 1536x1025 jpg
index webp
Magda Myszczynska colaj instagram jpg
fratii ioan si viorel micula adevarul jpg
euro valuta bani pixabay jpg
1 3 263653 1715775145 03711 fav jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net