Ce i-au șoptit Charles și Regina Elisabeta prințesei Diana, în ziua nunții ei. Un cititor pe buze a observat detaliile care au rămas necunoscute până astăzi

#Casa Regală a Marii Britanii

Charles și Prințesa Diana s-au căsătorit pe 29 iulie 1981, în cadrul unei ceremonii desfășurate la catedrala St. Paul din Londra. O publicație străină a dezvăluit că în ziua marelui eveniment un cititor pe buze a observat ce i-au șoptit prințul Charles și Regina Elisabeta lui Lady Di. 

Charles, Regina Elisabeta și Prințesa Diana la nunta din 1981
Charles, Regina Elisabeta și Prințesa Diana la nunta din 1981

Ce au spus Charles și Regina Elisabeta în timpul nunții

Charles a rămas copleșit de frumusețea Prințesei Diana din ziua nunții. Aceasta a arătat splendid, fiind îmbrăcată într-o rochie de mireasă bufantă, accesorizată cu o coroniță strălucitoare și un voal bogat, totul în stilul anilor 80.

Daily Mail Online a dezvăluit recent faptul că în timpul ceremoniei,  acesta i-a șoptit alesei sale „arăți perfect”, apoi i-a cerut „dă-mi mâna”, potrivit interpretărilor făcute de un cititor pe buze.

Pe de altă parte, Regina Elisabeta i-ar fi șoptit Dianei să „se uite” la oamenii care au participat la eveniment și care o admirau.

Charles și Prințesa Diana s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut

Publicația britanică, amintește, de asemenea faptul că Charles a cerut-o de soție pe Lady Di în grădina de la Castelul Windsor, pe data de 3 februarie 1981. Acest lucru s-a întâmplat la doar 6 luni după ce s-au cunoscut.

N-a durat mult, căci la câteva săptămâni, îndrăgostiții și-au anunțat logodna și nunta, toată lumea fiind nerăbdătoare să ia parte la marele eveniment. Cei doi s-au cununat religios pe 29 iulie 1981, iar cununia religioasă a avut loc la catedrala St. Paul din Londra. Cei doi au ales acest loc, fiindcă în tradiționalul Westminster Abbey nu era suficient loc pentru 3.500 de invitați.

În timpul nunții, membrii Familiei Regale s-au alăturat la balcon, cuplului proaspăt căsătorit, iar Charles a încercat să aibă grijă de invitați, spunându-le că va fi o zi lungă și trebuie să servească masa pentru a avea energie pe tot parcursul ceremoniei. 

„Este o perioadă îngrozitor de lungă. Trebuie să mâncăm”, a spus Charles, potrivit sursei citate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1962 Împreună cu soţul ei, Andrei.
image
image
image
image
image
image
plaja pixabay1 jpg
liceeni bacalaureat examen bac foto mediafax
bacalaureat jpeg
bord masina jpg
Războinicii daci, „mai războinici decât oricare dintre oamenii care au trăit cândva” jpeg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
shaorma de casa jpeg
shutterstock 1893899740 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net