Fratele Prințesei Diana a fost abuzat sexual în copilărie. „O experienţă absolut infernală"

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Un nou secret a zguduit familia regală britanică. Fratele prințesei Diana a declarat că a fost victima abuzului sexual în copilărie. Earl Spencer spune că episoadele s-au petrecut pe când avea doar 11 ani, în internatul școlii de prestigiu Maidwell Hall.

Charles Spencer Foto: arhivă Click!
Charles Spencer Foto: arhivă Click!

Earl Spencer a fost abuzat sexual 

Într-un extras din memoriile sale, publicat în Mail on Sunday, Earl Spencer a spus că a fost ţinta unei femei din personalul de la Maidwell Hall, Northamptonshire, în anii 1970. Acum în vârstă de 59 de ani, el susţine că abuzul a început când avea doar 11 ani. Şcoala a declarat că acuzaţiile de abuz sexual au fost transmise unui „ofiţer desemnat de autoritatea locală". Earl Spencer a frecventat Maidwell Hall între 8 şi 13 ani.

În noua sa carte "O şcoală foarte privată", el susţine că o membră a personalului, pe care a descris-o ca fiind o "pedofilă vorace", l-a îngrijit şi a abuzat de el şi de alţi băieţi tineri în paturile lor din dormitor, noaptea. Earl Spencer a declarat că a aflat că angajata locuieşte acum fie în străinătate, fie este moartă, relatează Mail.

Earl Spencer: „O experienţă absolut infernală"

De asemenea, el a susţinut că directorul de atunci al şcolii, John Porch, a aplicat "bătăi brutale" şi a crezut că profesorul a obţinut „plăcere sexuală din violenţă". Porch a murit în ianuarie 2022, potrivit unui necrolog din vechiul său buletin informativ al colegiului.

Earl Spencer a declarat că retrăirea perioadei petrecute la Maidwell a fost „o experienţă absolut infernală". Într-o declaraţie pentru Mail, şcoala Maidwell a spus: „Este dificil să citeşti despre practici care, din păcate, au fost, uneori, considerate normale şi acceptabile la acea vreme. Aproape fiecare faţetă a vieţii şcolare a evoluat semnificativ din anii 1970. În centrul schimbărilor se află protejarea copiilor şi promovarea bunăstării lor".

Contele Spencer despre trauma suferită 

Mai multe detalii despre trauma suferită urmează să fie dezvăluite de către Charles Spencer în noua sa carte, intitulată „ Very Private School”, care urmează să fie lansată în Marea Britanie pe 14 martie. Aceasta conține relatări personale despre experiențele sale din copilărie, inclusiv din perioada școlară.

Contele Spencer a crescut şi acum deţine Althorp House, o proprietate în Northamptonshire, care aparţine familiei Spencer de 500 de ani şi unde este înmormântată prinţesa Diana. După perioada petrecută la Maidwell, a urmat cursurile Colegiului Eton.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net