Cum arată cuibușorul de nebunii unde Charles și Camilla se iubeau cu pasiune. Aici se ascundeau de Prințesa Diana

În mijlocul tumultului matrimonial dintre Prințul Charles și Prințesa Diana, Highgrove House a fost locul unde Charles și Camilla Parker Bowles și-au găsit refugiul. Această proprietate, deținută și astăzi de Casa Regală, a devenit sinonimă cu povestea de dragoste secretă dintre cei doi, transformată ulterior într-un business prosper.

Highgrove House. Foto: pagina de Facebook oficială.
Highgrove House. Foto: pagina de Facebook oficială.

Oază de liniște în mijlocul controverselor

Highgrove House, situată în Gloucestershire, a fost achiziționată de Prințul Charles pentru a-și facilita întâlnirile extraconjugale departe de ochii presei și de curtea regală. Moșia se afla în apropierea reședinței Camillei, conacul Bolehyde, unde aceasta ducea un trai idilic, ocupându-se de grădină, animale și bucurându-se de liniștea naturii. Pasiunea comună pentru cai, câini, pictură și viața rurală i-a apropiat și mai mult pe Charles și Camilla.

Diana, conștientă de legătura dintre soțul ei și Camilla, rareori vizita Highgrove, detestând viața la țară și tot ceea ce implica aceasta. În contrast, Camilla aproape că se mutase la Highgrove cu câinii ei din rasa Jack Russell, Tosca și Freddy, și iapa roșcată Molly, calul ei preferat de vânătoare.

Diana avea să mărturisească durerea resimțită din cauza infidelității soțului său: „Știam că doarme cu femeia aceea în patul meu. Știam sigur că se culcă cu târfa aceea. N-aveam nici o șansă! Știam că o iubește pe ea, nu pe mine – așa fusese dintotdeauna“. Tensiunile dintre cele două femei erau evidente, iar Diana nu ezita să o numească pe Camilla: „Rottweilerul“.

Highgrove este deschis vizitatorilor și poate fi închiriat pentru evenimente private

Highgrove House. Foto: pagina de Facebook oficială.
Highgrove House. Foto: pagina de Facebook oficială.

După moartea Prințesei Diana, Highgrove a devenit un loc greu de vizitat pentru fiii săi, William și Harry, din cauza amintirilor dureroase legate de suferința mamei lor. Cu toate acestea, Charles a reușit să-i facă să aprecieze viața simplă de la țară și frumusețea naturii.

În 2005, după nunta lor, Charles și Camilla au petrecut timp la Highgrove, continuând să-l amenajeze și să-l extindă. Astăzi, Highgrove este deschis vizitatorilor și poate fi închiriat pentru evenimente private. Ferma produce o gamă variată de produse alimentare și artizanale, vândute sub emblema Casei Regale.

Ferma se mândrește cu diverse culturi de legume, ierburi aromate, livezi de meri și peri, o vie, o stupină proprie, vaci, oi și porci. Produsele bio rezultate sunt utilizate în bucătăria regală sau ambalate și vândute în magazinul propriu și online. De la Highgrove poți achiziționa vinuri, spumante, cidru, bere, miere, gemuri și produse cosmetice, alături de obiecte de bucătărie, grădinărit, pături, seturi de pat, obiecte de decor, bijuterii, ceramică și litografii după picturile lui Charles.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
interviu de angajare jpeg
bani pixabay jpg
pepeni de dabuleni jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (8) jpg
Thailanda pixabay jpg
Orez cu legume  Sursa foto shutterstock 2134519827 jpg
image png
2 salata de vinete jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net