Ce înseamnă dacă visezi că o persoană dragă care ți-a murit recent îți cere apă. Semnele pe care nu trebuie să le ignori

Unul dintre cele mai tulburătoare momente din viața noastră este acela în care pierdem persoanele dragi. Multora dintre noi cu siguranță ni s-a întâmplat să avem vise în care apare persoanele care au trecut în neființă și cer de mâncare sau de băut. 

Semnificația viselor / foto: Pixabay
Semnificația viselor / foto: Pixabay

Semnificațiile anumitor vise pe care le avem sunt de multe ori greu de înțeles, iar una dintre cele mai comune are legătură cu momentele în care cei decedați apar în visul nostru și cer ceva de mâncare sau de băut. 

Semnificația anumitor vise

În popor se spune că, în funcție de legătura pe care ai avut-o cu persoana respectivă, visele în care decedatul apare și cere apă sau de mâncare poate semnifica faptul că tu, ca persoană, ești empatică și dedicată nevoilor celor din jurul tău. 

De asemenea, dacă ai avut o relație mai rece cu persoana trecută în neființă, poți fi pus în situații neplăcute precum atribuirea unor responsabilități pentru familie dinainte de timp. 

Semnificația viselor în care apar rude moarte 

Dacă în visul tău apar persoane dragi ție care nu mai sunt printre noi, poate fi un semn că în viața ta urmează să ai parte de schimbări radicale. De asemenea, o altă conotație poate mai fi faptul că dorești ca anumite lucruri să le faci pe placul lor, așa cum ar te-ar fi sfătuit dacă ar mai fi fost în viață. 

O altă situație în care apar rude decedate în vis este aceea când tu le îmbrățișezi. Dacă se întâmplă acest lucru, ai tinde să crezi că poate fi un semn că viața ta pe acest pământ se termină. Ei bine, nu este adevărat, întrucât semnificațiile pot fi și pozitive, dar și negative. 

Dacă visezi că îmbrățișezi o persoană moartă, poate fi un semn al trădării. De asemenea, este un semn că trebuie să fii mai atent în jurul tău și la persoanele care te înconjoară. Este un avertisment care are legătură cu anumite decizii pe care le poți lua și pot fi în defavoarea ta. 

Dacă ruda decedată te-a îmbrățișat, este un semn bun. Pot apărea schimbări pozitive în viața ta și vei scăpa de anumite probleme pe care le ai. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
soca tolminska korita jpg
ploaie jpeg
masina cheie inchiriata istock jpg
Parcul Dimitrie Ghica, Sinaia  FOTO Google Maps png
depozite bancare unde castigi cei mai multi bani in septembrie jpg
sacalul poza mare jpg
sat case adobestock jpg
charleroi profimedia jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net