„O visez tot timpul”. Iosif Rotariu nu și-a revenit, încă, după decesul soției

Au trecut două luni de la decesul Danei Rotariu, soția fostului fotbalist Iosif Rotariu, care a fost răpusă de cancer. Iosif Rotariu spune că nici acum nu s-a obișnuit cu ideea că soția sa a decedat și tot are tendința să o apeleze telefonic atunci când știe că va întârzia acasă. De asemenea, o visează tot timpul.

Iosif Rotariu nu și-a revenit, încă, după decesul soției / foto: arhiva Click!
Iosif Rotariu nu și-a revenit, încă, după decesul soției / foto: arhiva Click!

Dana Rotariu a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins din viață duminică, 26 mai, la ora 4.00 dimineața. În 2023, a fost în spital în Turcia, unde i-au fost extirpate două tumori la colon, însă boala i-a recidivat, astfel că i s-a activat încă o tumoră la plămâni. Revenită în România, medicii nu au mai reușit să o salveze.

Iosif Rotariu a dezvăluit că încă nu a trecut peste decesul soției sale. Își visează constant fosta parteneră de viață și tot are tendința să o sune, pentru a o anunța că întârzie acasă.

„A trecut prea puțin timp. Sper cu ajutorul lui Dumnezeu să-mi revin”

„Îmi este foarte greu, nu am depășit momentul. A trecut prea puțin timp. Sper cu ajutorul lui Dumnezeu să-mi revin. Of, o visez tot timpul... Am și acum tendința să o sun să-i spun că întârzii. Dar nu mai am pe cine. Am copiii mici lângă mine, mă ocup de ei. Asta a și fost dorința soției mele. Mi-a spus înainte să moară să fiu alături de ei. Și asta fac, mă descurc la acest capitol”, a declarat Iosif Rotariu pentru spynews.ro.

Înainte să își dea ultima suflare, Dana Rotariu a avut o singură rugăminte, aceea ca soțul ei să aibă grijă de cei patru copii pe care îi au împreună Romina, Roberto, Kassandra și Cristian.

„Roberto este mare, e la casa lui, am rămas cu cei mici, de care am grijă. În sufletul meu e multă durere, am stat o viață lângă Dana. Ea avea 18 ani și eu 21 de ani când ne-am cunoscut. Îmi este greu, foarte greu fără ea”, a adăugat fostul fotbalist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net