Soția lui Iosif Rotariu și-a pregătit hainele înainte de înmormântare: „Ea mi le-a dat!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Iosif Rotariu (61 de ani) este distrus după ce soția sa, Dana Rotariu a fost învinsă de boală și a murit. Contactat de Click!, fostul mare fotbalist al României, din Generația de Aur, ne-a mărturisit că înainte să moară soția sa, ea și-a ales și hainele pentru înmormântare.

Dana Rotariu a murit duminică dimineață, 26 mai, la ora 4.00. Totul după ce anul trecut aceasta a ajuns la un spital, din Turcia, unde medicii i-au extirpat două tumori la colon, însă boala i-a recidivat, deoarece i s-a activat o altă tumoră la plămâni. Conștientă, în ultimele sale zile din viață, că nu mai are mult de trăit, soția lui Iosif Rotariu a dorit să își aleagă și hainele pentru înmormântare.

„Este îmbrăcată într-un costum de culoare albă. Ea mi-a ales hainele înainte să moară. Aveam deja hainele, pentru înmormântare, deja pregătite, erau pregătite din timp. Ea mi le-a dat și mi-a zis, înainte să se întâmple tragedia, cu ce să se îmbrace”, a spus Dana Rotariu, pentru Click!

Suferință fără margini

Dana Rotariu a fost o femeie cu suflet mare. Aceasta a ales să înfieze doi copii, pe Cristian care suferă de diabet, și pe Kassandra cu o poveste impresionantă în spate. Asta pentru că adolescenta, are până în prezent, până la vârsta de 18 ani, peste 50 de operații după ce bunica sa încercat să scape de ea.

„Din păcate mama mea frumoasă nu mai este printre noi, este într-un loc mai bun, unde nu mai simte durerea”, a scris Kassadra, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, și Iosif Rotariu a mai spus pentru Click! că cei doi copii sunt șocați de ceea ce se întâmplă acum în familia lor:

„Kassandra și băiatul nu mai vorbesc deloc, parca au muțit, nu mai scot un sunet. Plâng în continuu. Eu o să am grijă de ei, normal, vedem cum ne organizăm, ce și cum”.

Click! spune

Dana Rotariu a fost o femeie și o mamă eroină. Aceasta și-a adorat copiii și a luptat ca o leoaică pentru binele lor. Kassandra este unul dintre cei trei copii pe care i-a avut și pentru care a mers cu ea, la toate spitalele atât din țară, cât și din străinătate, și a luptat împreună să se facă bine din punct de vedere medical.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net