Ai visat o persoană decedată? Ce înseamnă, de fapt, acest vis

Ultima actualizare:

Lumea viselor este foarte misterioasă și de multe ori ne poate conduce la vise neașteptate. Unul dintre visele greu de explicat este visul unei persoane moarte... Există un mesaj în spatele lui, sau este pur și simplu cauzat de lipsa persoanei? Semnificațiile pot fi multiple... Vă dezvăluim în acest articol toate cheile pentru a înțelege ce se ascunde în spate, pentru a înțelege mai bine mesajul pe care inconștientul tău încearcă să ți-l transmită.

Uneori ți se poate întâmpla să visezi o persoană dragă care a murit. Foto: Click.
Uneori ți se poate întâmpla să visezi o persoană dragă care a murit. Foto: Click.

Ce înseamnă când visezi o persoană sau oameni decedați?

Visele continuă să fascineze lumea... Incontrolabil, nu știi niciodată dinainte la ce vei visa în timpul somnului! Putem oscila între vise frumoase și coșmaruri terifiante... De ani de zile s-au făcut multe cercetări pe acest subiect. Cu toate acestea, nu știm exact de ce visăm și care sunt originile lor!
Experții de la Institutul Medical Cleveland Clinic au prezentat mai multe teorii. Potrivit acestora, visele sunt strâns legate de experiențele, amintirile și emoțiile pe care le trăim în mod continuu zilnic. Oamenii de știință au descoperit, de asemenea, că cele mai intense și memorabile vise au loc de obicei în timpul somnului REM. Ochii noștri încep apoi să se miște foarte repede sub pleoape, fără ca noi să-l observăm.

De ce vedem uneori pe cineva deja mort în visele noastre?

Potrivit lui Sigmund Freud, fondatorul psihanalizei, visele reprezintă dorințele, gândurile și motivațiile inconștiente ale persoanei care le are. El a remarcat, de asemenea, că acestea erau alcătuite din două elemente diferite:

Conținutul manifest, care corespunde imaginilor reale pe care le percepem și conținut latent, care conține sens ascuns și necesită interpretare.

Unele vise sunt foarte particulare... Este important să ținem cont de emoția pe care o trezește în noi. Interpretarea viselor și-a găsit drum și în cultura populară. De exemplu, conform credințelor, a visa că îți pierzi dinții este adesea sinonim cu un semn rău.

Când visăm la cineva pe care-l iubim care a murit, ce înseamnă asta?

Visarea unei persoane decedate poate însemna că ne vizitează. Ne reconectăm cu ea pentru un moment, aproape făcându-ne să vrem să rămânem în vis, uneori, pentru a profita la maximum de prezența sa.

Astfel, interpretarea visului pe care îl avem depinde de credințele ancorate în mintea noastră. Potrivit ghidului lui Miller, visarea unei persoane moarte este o experiență personală și interpretarea ei depinde de starea sufletească în care ne aflăm, de situația noastră de viață și de natura relației pe care am avut-o cu persoana decedată.

Alte interpretări posibile când visezi oameni morți

Când visăm la o persoană decedată, diferite emoții ne pot copleși! Fie că este vorba de un sentiment de liniște, îngrijorare sau frică, interpretările viziunilor noastre nocturne depind de fiecare situație și de detaliile ei!

Visele noastre pot reflecta un aspect conștient și inconștient care ne roade mintea. Apariția morților în visul nostru nu are nimic de-a face cu ei în realitate, ci reprezintă un aspect al lumii din jurul nostru. De aceea, este important să învățăm să analizăm visele pentru a le descifra sensul și, în unele cazuri, a rezolva problemele cu care ne confruntăm în viață. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
diferenta dintre vreme si clima jpg
Lina Medina 2 jpg
bataie intre doctorite jpg
muraturi freepik png
crestere salarii jpg
mihaela bilic instagram jpg
toma gheorghe cel mai batran criminal in serie din romania jpg
prosoape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net