Ce pățit o femeie care și-a lăsat mașina la reparat, la un service auto. A doua zi a avut parte de șocul vieții sale: „M-au sunat pompierii să-mi spună”

Poveste care ar putea părea desprinsă dintr-un film: Mihaela Antal, o femeie din Iași, a trăit un coșmar după ce și-a dus mașina la un service auto din Târgu Frumos pentru o simplă reparație la portieră. Ce a urmat a depășit orice așteptare rezonabilă.

Service-ul unde femeia și-a dus mașina la reparat.
Service-ul unde femeia și-a dus mașina la reparat.

Incidentul neașteptat

Totul a început miercuri dimineața, mai exact pe 19 iunie 2024, când Mihaela a ajuns la service-ul „La Cătălin”, situat pe strada Justiției nr. 2 din Târgu Frumos. Motivul vizitei sale era o problemă la portieră pe care o avea la mașina sa Volvo V60. „Aveam o problemă la portieră, deoarece nu se închidea prea bine și am vrut să o verifice. Dacă tot am ajuns acolo, le-am spus mecanicilor să o pună pe tester, să vadă dacă mai trebuie schimbat ceva”, a explicat Mihaela.

La prima vedere, totul părea în regulă. Totuși, mecanicii au descoperit și alte probleme la motor care necesitau intervenție, ceea ce a crescut semnificativ suma totală pe care Mihaela trebuia să o plătească, dar a decis să le rezolve și pe acestea.

Veste șocantă: mașina sa a ars

A doua zi, în dimineața zilei de joi, Mihaela a primit un apel de la pompierii din Târgu Frumos, care i-au dat o veste uluitoare: mașina sa fusese găsită arsă complet în satul Prigoreni, la câțiva kilometri distanță de Târgu Frumos. „Efectiv, nu mi-a venit să cred când am auzit, nu avea nicio logică. Am aflat ulterior că mașina a fost luată de Cătălin Achiței, patronul service-ului, și a ars chiar în față casei cumnatului său”, a adăugat Mihaela.

Reacția femeii

Rămasă fără mașină și fără explicații satisfăcătoare din partea patronului service-ului, Mihaela a luat imediat măsuri legale. „Am luat legătura cu patronul service-ului, Cătălin Achiței, și i-am spus că vreau să îmi plătească despăgubiri pentru ce s-a întâmplat. Mi-a spus că nu e vina lui, a luat mașina să o testeze după ce a reparat-o și nu are ce face”, a declarat Mihaela. Ulterior, femeia a depus o plângere la poliție, fiind determinată să își recupereze pierderea financiară suferită din această întâmplare absurdă.

Confruntat cu situația, patronul service-ului, Cătălin Achiței, a refuzat să ofere detalii sau să răspundă acuzațiilor. „Eu nu sunt acum în zonă, veniți în câteva zile la locul faptei, dacă vreți să aflați mai multe”, a fost tot ce a avut de spus Achiței într-o conversație telefonică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
ceapa cartofi jpg
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net