Ce poreclă a primit Meghan Markle de la Prințul Philip. Cu cine a asemănat-o

#Casa Regală a Marii Britanii

Contrar așteptărilor, poreclele sunt un lucru obișnuit în Familia Regală Britanică. Regina Camilla a primit porecla „Gaga” de la nepoții ei, iar Prințul William îi spune uneori lui Kate Middleton „Babykins”. De asemenea, Prințul Philip, regretatul soț al Reginei Elisabeta a II-a, i-a dat o poreclă sarcastică Ducesei de Sussex. Cum îi spunea lui Meghan Markle și cu cine o asemăna?

Porecla pe care i-a dat-o Prințul Philip lui Meghan Markle / foto: colaj GettyImages
Porecla pe care i-a dat-o Prințul Philip lui Meghan Markle / foto: colaj GettyImages

Membrii Familiei Regale se alintă uneori și își pun porecle simpatice. Dar se pare că Prințul Philip, regretatul soț al Reginei Elisabeta a II-a, deși nu nu i-a spus niciodată în față ce părere are despre ea, i-ar fi pus lui Meghan Markle o poreclă sarcastică.

Despre soția Prințului Harry s-au spus multe, de la trecutul ei tumultos, până la relația dificilă cu Familia Regală Britanică. Se știe că regretatul Prinț Philip, care a murit la 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani, nu avea o părere prea bună despre ea. Ca atare, el a asemănat-o cu prima femeie care a cutremurat Familia Regală, și anume Wallis Simpson.

Porecla dată de Prințul Philip lui Meghan Markle

Wallis Simpson a devenit cunoscută pentru relația ei cu Regele Edward al VIII-lea al Angliei. Relația lor a fost controversată deoarece, la acea vreme, monarhul era guvernatorul suprem al Bisericii Anglicane, iar căsătoria lui cu Wallis, care divorțase de două ori, era considerată inacceptabilă de normele sociale și religioase. Se spune că Wallis Simpson a fost prima femeie care a zguduit monarhia britanică, deoarece suveranul a abdicat pentru a se căsători cu ea.

Prin urmare, regretatul soț al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a poreclit-o pe Meghan Markle „DoW”: Ducesa de Windsor - titlu primit de Wallis Simpson după abdicarea de la tron și căsătoria cu Edward al VIII-lea - pentru că și Prințul Harry a decis să renunțe la îndatoririle sale regale și să se mute din Marea Britanie în SUA, după ce s-a căsătorit cu Meghan. În plus, Ducesa de Sussex, ca și Wallis, a fost și ea căsătorită.

Ingrid Seward, biograful regal, a scris în „My Mother And I: The Inside Story of the King or Our Late Queen” că Prințul Philip credea că asemănarea dintre Meghan Markle și Wallis era izbitoare: „În timp ce regina a continuat să susțină dragostea lui Harry, el și-a avertizat soția să fie precaută. El i-a amintit de Ducesa de Windsor”, scrie într-un pasaj din carte, potrivit clikcpentrufemei.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net