O decizie controversată! De ce nu au participat Regina Elisabeta și Prințul Philip la nunta fiului lor cu Camilla

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Deși Familia Regală britanică trece prin momente dificile, după veștile că Regele Charles și Kate Middleton suferă de cancer, iată că au avut totuși și un moment de fericire. Marți, 9 aprilie, s-au împlinit 19 de ani de la nunta monarhului cu Camilla Parker Bowles. Cu această ocazie, mulți și-au amintit că regretata Regină Elisabeta și Prințul Phillip au lipsit de la eveniment. Care a fost motivul?

Regina Elisabeta și Prințul Philip nu au fost la nunta lui Charles cu Camilla / foto: GettyImages
Regina Elisabeta și Prințul Philip nu au fost la nunta lui Charles cu Camilla / foto: GettyImages

În anul 2005, la data de 9 aprilie, Regele Charles și Regina Camilla și-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii civile la Windsor Guildhall, lângă Castelul Windsor. La eveniment au participat doar 28 de invitați, printre care fiii Regelui, William și Prințul Harry, și copiii Camilei din prima căsătorie, Tom Parker Bowles și Laura Lopes. Din păcate, însă, părinții mirelui au lipsit. Care a fost motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a și Prințul Phillip nu au fost la nunta lui Charles?

De ce au lipsit Regina Elisabeta și Prințul Philip de la nunta Regelui Charles

Se pare că Suveranei și șefă a Bisericii Angliei nu i s-a părut potrivit să participe la nunta civilă a două persoane care au divorțat anterior, Charles fiind căsătorit înainte cu Prințesa Diana, iar Camilla cu Andrew Parker Bowles, alături de care are un băiat, pe Tom, și pe fiica lor Laura.

Ceremonia civilă de la Windsor nu a avut fastul unei nunți regale grandioase, dar Regele Charles a purtat un costum elegant și nu o uniformă militară, în timp ce Camilla a optat pentru un palton alb peste o rochie de mătase și o pălărie Phillip Treacy. Pentru cea de-a doua ceremonie, care a avut loc la Capela St George din Windsor, regina Camilla și-a schimbat look-ul și a purtat o haină brodată albastră și aurie peste o rochie asortată, cu un accesoriu excentric pe cap.

Regina Elisabeta și Prințul Philip și-au exprimat clar sprijinul pentru fiul lor, după ceremonia civilă, când au participat la binecuvântarea religioasă a celor doi la Capela St. George. În plus, au găzduit și o recepție în cinstea lor la Castelul Windsor, potrivit okmagazine.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net