Ce s-a ales de prima „Miss România” de după Revoluție! E de nerecunoscut acum

Ultima actualizare:

Se știe că în România se găsesc unele dintre cele mai frumoase femei din lume, iar printre cele care au fost desemnate cele mai frumoase femei de la noi din țară s-a numărat și sibianca Adela Marian, prima câștigătoare a concursului „Miss România” de după Revoluție. Cu ce se ocupă și cum arată acum?

Adela Marian, prima câștigătoare a concursului „Miss România”. Foto: colaj/sursa cancan
Adela Marian, prima câștigătoare a concursului „Miss România”. Foto: colaj/sursa cancan

Miss România” a avut loc pentru prima dată pe teritoriul țării noastre cu mai bine de un secol în urmă, mai exact în anul 1920. Câteva decenii mai târziu, în 1990, după Revoluție, câștigătoarea titlului de cea mai frumoasă femeie din România a fost Adela Marian.

Au trecut 33 de ani de când a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara noastră, iar acum, Adela Marian lucrează ca psihoterapeut și are propriul cabinet în București, în Sectorul 2. Ea are un master în Psihologie judiciară și victimologie și a lucrat la Agenția Națională Antidrog pentru o perioadă, potrivit informațiilor oferite de Cancan.ro.

Cum arată acum prima Miss România de după Rovoluție

Adela Marian este în prezent psihoterapeut și are propriul ei cabinet, în București / Foto: Cancan
Adela Marian este în prezent psihoterapeut și are propriul ei cabinet, în București / Foto: Cancan

Și, în ciuda faptului că a trecut ceva timp de când a câștigat titlul de „Miss România” în 1990, formele Adelei Marian s-au mai împlinit, însă frumusețea a rămas aceeași, păstrându-și trăsăturile care au ajutat-o să câștige concursul de frumusețe.

Daniela Nane, câștigătoare „Miss România” în 1991

Următoarea femeie care a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România a fost Daniela Nane, care a câștigat concursul „Miss România” un an mai târziu, în 1991, și, totodată, prima participantă din partea țării noastre la concursul de frumusețe Miss Univers.

Daniela Nane s-a născut la Iași, la 29 noiembrie 1971. A studiat actoria la Academia de Teatru și Film București între 1991-1995, a urmat un masterclass în 1994 la Liga Europeană a Institutelor de Artă – Amsterdam & Berlin, iar în 2011 a absolvit „Masterclass Cultură și civilizație japoneză și teatru japonez” la Universitatea din Osaka prin Catedra UNESCO.

Și acum, la vârsta de 51 de ani, Daniela Nane este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton și pare că a găsit secretul tinereții. Într-un interviu mai vechi, fosta Miss România mărturisea că, la un moment dat, aspectul ei fizic nu a avantajat-o în carieră.

„De multe ori nu eram distribuită sau nici nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă. Pe motiv că lucrurile urâte dintr-un scenariu nu i se pot întâmpla unei femei frumoase. Și eu mă gândeam atunci: «Vreți să vă povestesc viața mea? Faptul că arăți într-un fel nu te scutește de întâmplări nefericite». Dar, a trecut, asta e!”, povestea actrița, la TVR 2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net