Cum arată Daniela Nane, prima „Miss România”, la 51 de ani în costum de baie? Imagini demențiale cu actrița la piscină

Daniela Nane este considerată, la 51 de ani, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. La 20 de ani, Daniela Nane era prima femeie care câştiga titlul „Miss România” după Revoluţie. Ajunsă la 51 de ani, actrița pare că a găsit secretul tinereții. Ultimele imagini cu ea la piscină, în costum de baie, au făcut deliciul fanilor.

Actrița Daniela Nane este de o frumusețe răpitoare! Este câștigătoarea ediției din 1991 a concursului Miss România, și, totodată, prima participantă din partea țării noastre la concursul de frumusețe Miss Univers.

Cum se menține Daniela Nane în formă maximă

La 51 de ani, Daniela Nane pare că a descoperit elixirul tinereții. Vedeta are un trup de invidiat, pe care însă îl expune foarte rar în toată splendoarea sa.

Aflată în aceste zile la SmartFest, frumoasa actriță și-a permis câteva momente de relaxare la o piscină, într-un cadru idilic la poalele munților harghiteni. Actrița a „scăpat” pe Internet și câteva imagini în costum de baie de la bălăceala în piscină, spre delicul fanilor.

Daniela a purtat un costum de baie de culoare roșu aprins, întreg, care îi punea în evidență silueta zveltă și formele.

Nu pierd nopțile, muncesc cu drag și sunt tot timpul calmă și veselă. Mănânc ce-mi place, dar nu oricât și nu oricând. Beau rar cafea și alcool, nu mănânc carne, în schimb îmi plac dulciurile.

Dacă pun 2-3 kg, iau masuri, țin o dietă ușoară, săracă în carbohidrați și fac tratamente corporale”, povestea Daniela Nane pentru revista Kudika, despre secretele care o ajută să arate în mare formă și la 51 de ani.

Se pare că un beneficiu major îl are și medicina estetică, căci Daniela a recunoscut că obișnuiește să apeleze uneori la proceduri de înfrumusețare și își face botox de două ori pe an.

Daniela Nane: „Nu eram distribuită pentru că eram prea frumoasă”

Surprinzător, însă, frumoasa actriţă a dezvăluit, la un moment dat, că a avut multe de îndurat la început de carierei sale din cauza aspectului fizic.

De multe ori nu eram distribuită sau nici nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă. Pe motiv că lucrurile urâte dintr-un scenariu nu i se pot întâmpla unei femei frumoase.

Şi eu mă gândeam atunci: «Vreţi să vă povestesc viaţa mea? Faptul că arăţi într-un fel nu te scuteşte de întâmplări nefericite». Dar, a trecut, asta e!”, a mărturisit actriţa, pentru ediţia emisiunii „Reţeaua de Idoli” , de la TVR 2.

Are un fiu, Codrin!

Daniela Nane a fost căsătorită până în 2002 cu omul de afaceri Viorel Popa, cu care un copil, Codrin. În 2016 însă, Daniela a devenit soția lui Adrian Cioroianu, fost ministru al Afacerilor Externe.

Fiul ei, Codrin, îi seamănă leit! Acesta a practicat scrimă, înot și atletism și este foarte înalt, măsurând 1,94 m. Tânărul face și psihologie investigativă la 23 de ani.

Codrin e talentat în multe domenii, adică e bun și la matematică, e bun și la vorbit în public, e bun și la actorie. E un tânăr foarte inteligent, cu un simț al dreptății foarte accentuat, cu bunăvoință, cu bunătate, tot timpul caută binele suprem al tuturor, când ia decizii.

Ne înțelegem foarte bine, avem încredere unul în altul, vorbim orice”, a mărturisit Daniela Nane, despre fiul ei, la Pro TV.

Cine este Daniela Nane

Daniela Nane este actriță a Teatrului “L.S. Bulandra” din București, Doctor în artele spectacolului (UNATC), regizor și director artistic al Teatrului Muzical AMBASADORII.

Daniela Nane s-a născut la Iași la 29 noiembrie 1971. A studiat actoria la Academia de Teatru și Film București între 1991-1995, a urmat un masterclass în 1994 la Liga Europeană a Institutelor de Artă – Amsterdam & Berlin, iar în 2011 a absolvit “Masterclass Cultură și civilizație japoneză și teatru japonez” la Universitatea din Osaka prin Catedra UNESCO.

În aprilie 2021, a susținut examenul de doctorat la UNATC cu teza “Alternative interpretative ale personajelor shakespeariene născute din analiza universului lor emoțional”. Timp de 15 ani, până în 2020, a fost profesor de actorie pentru copii și regizor la Studio Amena și Școala de Artă Actharsis.

Daniela Nane a pășit în lumina reflectoarelor in 1990, atunci când a câștigat concursul Miss România și a devenit prima participantă din partea României la concursul de frumusețe Miss Universe.

Întoarsă în țară, a intrat la Academia de Teatru și Film, cum se numea atunci UNATC-ul, la clasa profesorilor Mircea Albulescu- Cătălin Naum- Adrian Titieni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net