Ioana Hotăran, Miss Supranațional România 2023 se pregătește pentru un nou concurs. În ce țară va participa?

Fermecătoarea Ioana Hotăran, la numai  20 de ani, a fost încoronată „Miss Supranațional România 2023”, la Festivalul InfoFashion Spirit of Beauty. Mai mult decât atât, aceasta va reprezenta România, în cea de a XIV-a ediție a „Miss Supranațional”. Click! îți spune când va avea loc concursul.

Ioana Hotăran va reprezenta România, în cea de a XIV-a ediție a „Miss Supranațional”
Ioana Hotăran va reprezenta România, în cea de a XIV-a ediție a „Miss Supranațional”

Ei bine, finala va avea loc în Polonia , fiind programată pe data de 14 Iulie 2023. Tânăra s-a dedicat intens pregătirii sale, pentru a reprezenta cât mai bine cu putință România, la „Miss Supranațional”, concurs aflat în top 3 cele mai frumoase concursuri de frumusețe la nivel mondial.

Cât despre Ioana, vă spunem că are doar 20 de ani și este studentă la Facultatea de Științe Economice Aurel Vlaicu din Arad. În 2022 a reprezentat România la „Top Model of the World”.

Ioana a reprezentat România la „Top Model of the World”.
Ioana a reprezentat România la „Top Model of the World”.

De asemenea, Ioana este inițiatoarea și organizatoarea proiectului educațional „An United Front", care are ca focus bullying-ul și cyberbullying-ul în școli, din dorința de a oferi elevilor informații cu privire la identificarea acestora și metode de a lupta împotriva lor. Pentru tânăra Miss, acesta este un proiect de suflet, având în vedere că și ea a fost o victimă a bullying-ului în școală, iar acum își împărtășește experiența personală, ajutându-i pe cei aflați în această situație.

Ioana Hotăran, inițiatoarea proiectului „An United Front"
Ioana Hotăran, inițiatoarea proiectului „An United Front"

Deși este foarte tânără, ambasadoarea frumuseții debordează prin ambiția și spiritul muncitor de care a dat dovadă, în tot ceea ce a realizat de-a lungul timpului. La doar 20 de ani, Ioana a început și o carieră antreprenorială, urmându-și astfel primele modele în viața, aceștia fiind chiar părinții săi. Tânăra va da tot ce are mai bun, pentru a duce România în vârf, și pentru a ne face mândri atunci când îi vom auzi numele strigat! 

         Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Valentina Pelinel și Cristi Borcea jpg
cher jpg
banner laurențiu reghecampf png
Cabral jpeg
3 mirela retegan jpg jpeg
banner elwira petre png