Ce să faci ca rădăcina florilor din grădină să nu putrezească. Ce trebuie să pui în pământ, în luna iunie

Ultima actualizare:

Românii care au norocul de a avea propria curte cu siguranță știu deja că luna iunie, de care ne apropiem deja cu pași repezi, este perfectă pentru a planta o mulțime de flori. Iar dacă ne dorim plante frumoase și sănătate de-a lungul verii, este necesar să urmăm câțiva pași importanți!

Ce flori putem planta în luna iunie
Ce flori putem planta în luna iunie

Prima jumătate a lunii iunie este perfectă pentru a planta diverse flori care ne vor înfrumuseța curtea de-a lungul întregii veri. Însă până să ajungem să ne bucurăm de parfumul florilor noastre, este important să urmăm câțiva pași importanți, pentru ca plantele să rămână sănătoase de-a lungul verii. În primul rând, este important să săpăm bine zonele în care vom planta florile, iar apoi să mărunțim bulgării de pământ și să adunăm buruienile.

De asemenea, este important să presărăm îngrășământ natural pe pământul în care vom planta flori. O altă opțiune pe lângă îngrășământ este să folosim bobițe de perlit, ori câteva găleți de nisip. Apoi, trebuie să săpăm din nou pământul, pentru ca îngrășământul să pătrundă cât mai adânc.

Ce flori putem planta în luna iunie

Luna iunie este ultima ocazie pe care o avem de a planta flori de care să ne bucurăm de-a lungul verii. Mai precis, în această perioadă din an putem planta flori precum regina nopții, crăițe, cavaleri, lupin, năsturași, aster, cosmos, gălbenele, maci, salvie, aubrieta, degetar, lampionul chinezesc, margarete, garofițe, nalbe, ori gura leului.

Desigur, acestea nu sunt singurele răsaduri pe care le putem planta în această perioadă din an. Iar un detaliu important pe care trebuie să îl știm este că dacă luna iunie va fi una cu temperaturi ridicate, florile noastre trebuie udate doar seara, atât cât este necesar.

Iar odată ce vor apărea primii boboci este important să folosim fertilizatori cu o concentrație cât mai mare de potasiu, magneziu, cât și azot. Astfel, dacă știm cum să avem grijă de plantele noastre, ne vom putea bucura de flori frumoase de-a lungul întregii veri, iar curtea noastră va atrage admirația tuturor trecătorilor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
Odihnă, flori, somn jpg
albert einstein foto profimedia
pablo picasso si olga captura video jpg
pilot pixabay jpg
Louis Vuitton jpg
coriandru bun jpg
Plajă din Mamaia foto OPMCTA jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net