Cât vor costa faimoasele cireșe de Comarna în acest an? Urmează să ajungă în curând în piețe

Sunt fructele pe care cu toții le așteptăm la început de an, iar în curând, ele vor ajunge din nou în magazinele și în piețele din țara noastră. Din păcate, cireșele de Comarna, faimoase în întreaga țară, urmează să coste mai mult, în acest an.

Ciereșele de Comarna vor fi mai scumpe în acest an / foto: Pixabay
Ciereșele de Comarna vor fi mai scumpe în acest an / foto: Pixabay

Din păcate, aceste cireșe delicioase urmează să fie puțin mai scumpe, comparativ cu anul 2023. Românii care își fac cumpărăturile prin piețele din Iași trebuie să știe că aceste fructe urmează să ajungă pe tarabe chiar începând cu săptămâna viitoare! Vestea proastă este că un kilogram se va vinde cu 15, până la 20 de lei, în timp ce anul trecut, un kilogram costa între 13 și 18 lei.

„Prețurile vor fi puțin mai mari din cauza cheltuielilor care au crescut. Avem prețuri mai mari la combustibil, zilierii cer mai mulți bani decât anul trecut. De la Comarna pleacă sute de tone de cireșe în fiecare an, vorbim de aproape 600 de hectare. De săptămâna viitoare, cireșele de Comarna vor fi în piață. Cine spune acum că vinde cireșe de Comarna, este mincinos. Eu am 150 de copaci plini de cireșe bune, vor fi coapte și bune de vândut într-o săptămână”, a spus un producător din Comarna, potrivit adevarul.ro.

Cât vor costa cireșele de Comarna în acest an

Un detaliu important pe care românii trebuie să îl știe este că prin piețele din Moldova deja sunt nenumărați comercianți care vând cireșe despre care spun că ar fi din comuna Comarna. Cu toate acestea, producătorii din acest loc ne atrag atenția că acest lucru nu este adevărat.

„Oamenii trebuie să știe că cireșele noastre vor fi vândute începând cu săptămâna viitoare. Cine vinde acum cireșe de Comarna este impostor, încearcă să se folosească de numele nostru pentru a face profit”, mai spune un producător din Comarna. Faimoasele cireșe din această localitate urmează să ajungă în piețe începând cu săptămâna viitoare, iar prețul unui kilogram va fi între 15 și 20 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
2 dieta cu hrisca jpg jpeg
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
distractie jpeg
Nicki Minaj profimedia 0717344716 jpg
praf saharian jpeg
cana jpg
shutterstock 2238691451 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net