Ce scrie în Biblie despre ororile din Israel. Ce legătură are războiul cu Apocalipsa

De sâmbătă, 7 octombrie, în Israel sirenele nu se mai opresc. Țara este atacată continuu. Totul a început într-o zi de sărbătoare pentru israelieni, iar e aproape o săptămână viața lor s-a transformat într-un coșmar. A fost declarată stare de război, iar oamenii încearcă să fugă din calea terorii. De-a lungul timpului s-au spus multe despre diferite profeții legate de un război aici. Iată ce se scrie în Biblie despr ororile din Israel.

Profeție relatată în Biblie?
Profeție relatată în Biblie?

Profeție relatată în Biblie?

De-a lungul vremii au avut loc multe așa-zise profeții legate de Țara Sfântă. Multe legende și „preziceri” au fost asociate cu Israelul și se pare că acestea încă continuă, în încercarea de a justifica tragedia pe care oamenii o trăiesc acum.

În cursul zilei de sâmbătă ambasada Israelului în România a emis un comunicat pe pagina sa oficială de Facebook, subliniind că Israelul a fost supus unui atac terorist.

 „Anunț de ultima oră. Statul Israel se confruntă cu un atac terorist de amploare lansat dinspre Gaza în această zi de Șabat care marchează totodată și sărbătoarea sacră Simchat Torah.”, a fost anunțul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei Israelului în România.

Această postare a strâns rapid multe reacții din partea internauților, printre care și un mesaj care a înspăimântat o mulțime de oameni. Este vorba despre un pasaj care apare și în Biblie și care are legătură cu Apocalipsa, rezultată în urma unui război cu Israelul, potrivit spynews.ro. 

„Ţefania 2:4-7 ‘Căci Gaza va fi părăsită, Ascalonul va fi pustiit, poporul din Asdod va fi izgonit ziua-n amiaza mare și Ecronul va fi smuls din rădăcini.

5. Vai de locuitorii de pe malurile mării, vai de neamul cheretiţilor! Așa a vorbit Domnul împotriva ta, Canaane, ţara filistenilor: ‘Te voi nimici și nu vei mai avea locuitori!’

6. Malurile mării vor ajunge islazuri de pășunat, locuinţe pentru păstori și târle de oi.

7. Malurile acestea vor fi pentru rămășitele casei lui Iuda; acolo vor paște; se vor odihni seara în casele Ascalonului, căci Domnul Dumnezeul lor nu-i va uita și va aduce înapoi pe prinșii lor de război”, este mesajul postat pe internet.

Numărul victimelor din cauza ofensivei mișcării islamiste palestiniene Hamas împotriva Israelului a depășit 1.000 de decese, a declarat marți seara armata israeliană, conform informațiilor furnizate de AFP, citată de Hotnews.ro. Mai mult de 2.800 de persoane au suferit răni, iar 50 de indivizi sunt oficial dați dispăruți sau se presupune că sunt ținuți ostatici în Fâșia Gaza, conform declarațiilor autorităților israeliene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net