„A devenit o mică stea în Univers!” Povestea dramatică a tinerei cu origini românești ucisă în Israel

Ultima actualizare:

Din păcate, se pare că o tânără cu origini românești se numără printre victimele atacului devastator care a avut loc în Israel.

Tânăra avea doar 24 de ani / foto: Instagram
Tânăra avea doar 24 de ani / foto: Instagram

Din păcate, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, o tânără cu origini românești se numără printre victimele atacului devastator care a avut loc în Israel. Pe numele ei Bruna Văleanu, tânăra avea doar 24 de ani și avea cetățenie israeliană. Atât mama, cât și sora ei, sunt deja stabilite în această țară.

Tânăra se mutase în Israel în 2015, din Rio de Janeiro (Brazilia) și studia la o universitate din Tel Aviv. Inițial, în urma atacului comis de Hamas, tânăra era considerată doar dispărută, însă familia ei a confirmat decesul într-o postare pe Facebook, chiar ieri.

„Cu adâncă durere ne luăm rămas bun. Copilul nostru a devenit o mică stea în Univers. Te vom iubi mereu!” a scris familia îndurerată pe Facebook.

Un moldovean de 35 de ani se numără printre victimele din Israel

Din păcate, veștile tragice continuă, iar Ministerul moldovean de Externe a anunțat că un cetățean în vârstă de 35 de ani a fost ucis în atacul terorist din Israel, comis de Hamas.

„Cu profundă tristețe, informăm că Ambasada Republicii Moldova din Israel a primit tragica veste a pierderii unui cetățean moldovean în vârstă de 35 de ani, acesta fiind una dintre victimele atacului terorist comis de către teroriștii infiltrați din Fâșia Gaza. Concetățeanul nostru activa în apropierea zonei de conflict”, au anunțat cei de la Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, din Chișinău.

Totodată, aceștia au anunțat că sunt în contact rudele victimei, pentru a oferi asistența necesară. Autoritățile au oferit și condoleanțe familiei îndurerate.

Conform datelor oficiale, se pare că undeva în jur de 13.000 de cetățeni moldoveni se află în Israel. Iar în privința românilor, se pare că numărul este unul semificativ mai mare, depășind lejer pragul de 200.000. Iar atunci când vine vorba despre datele neoficiale, se bănuiește că aceste cifre sunt, în realitate, mult mai mari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
Bucureștiul VEchi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net