Mărturii cutremurătoare din Israel. O supraviețuitoare s-a ascuns 7 ore sub cadavrele de la „Festivalul Morții”

Una dintre tinerele care au participat la festivalul atacat de către militanții Hamas a făcut mărturii cutremurătoare despre ce a trăit în acele clipe. Ea spune că a fost nevoită să se ascundă sub cadavre vreme de ore întregi, în timp ce teroriștii trăgeau asupra locului unde se refugiase.

Tânăra s-a ascuns ore întregi sub cadavre / foto: Instagram
Tânăra s-a ascuns ore întregi sub cadavre / foto: Instagram

Aproximativ 3.000 de tineri participau, sâmbătă, la un festival de muzică în apropiere de granița cu Gaza, când militanții Hamas au trecut granița și au atacat Israelul. Marea majoritate a celor adunați la eveniment provenea din Israel, iar printre aceștia se număra și Lee Sasi, o tânără care a fost nevoită să treacă prin clipe de coșmar, pentru a supraviețui atacului. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la New York Post, ea a trebuit să se ascundă sub cadavre, vreme de ore întregi.

Atunci când festivalul a fost atacat, Lee Sasi a fugit, alături de alte 35 de persoane, încercând să se adăpostească într-un adăpost de bombe. Cu toate acestea, se pare că chinul de abia începea, pentru tânără. Dintre cei 35 de oameni care au intrat în buncăr, numai 10 au mai ieșit în viață, unul dintre ei fiind și Lee Sasi.

A stat 7 ore sub cadavre

Tânăra a trimis mesaje și imagini din buncăr, unde, se pare că militanții Hamas au încercat să pătrundă și să îi ucidă pe toți cei din interior. În mesajele trimise de către Lee Sasi, ea confirmă că în buncăr au intrat 30-35 de oameni, dar au ieșit numai 10, după ce au venit și salvatorii, în 7 ore. Tânăra a spus că s-a ascuns în tot acest timp sub cadavre, chiar trimițând și imagini.

Se pare că teroriștii ar fi aruncat undeva în jur de 15 grenade în buncăr, pe lângă cele 1.000 de gloanțe pe care le-ar fi tras. În total, peste 800 de israelieni și-au pierdut viața în timpul violențelor, în timp ce peste 2.000 sunt răniți, iar undeva în jur de 150 de oameni au fost luați ostatici de către Hamas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net